Ryanair panostaa Rovaniemelle - avaa lennot talvikaudelle myös Liverpoolista

Ryanair_737sRyanair avaa talvikaudella 2023 uuden kausireitin Liverpoolista Rovaniemelle. Lentoja on luvassa kahdesti viikossa koko talvikauden ajan. Myös muut Ryanairin lennot Charleroista, Dublinista ja Stanstedistä Rovaniemelle saavat lisää viikkovuoroja.

Ryanair avaa 4. marraskuuta 2023 lennot Liverpoolista Rovaniemelle. Lentoja Boeing 737 -koneilla on tarjolla kahdesti viikossa ja lentopäivät ovat maantaisin ja lauantaisin. Lennot jatkuvat 30. maaliskuuta 2024 saakka.

Ryanair lisää myös viikkovuoroja jo olemassa oleville reiteilleen Rovaniemen lentoasemalta. Luvassa on siis merkittävä määrä Ryanairin lentoja Rovaniemelle, kun viikkovuoroja Brysselin Charleroista on kolme, Irlannin Dublinista neljä ja Lontoon Stanstedistä viisi.

Eurooppalaisyhtiöt ovat panostaneet viime vuosina merkittävästi Suomen Lappiin ja lentoja on tarjolla Rovaniemen lisäksi myös Kittilään. Eurowings lentää Rovaniemelle Berliinistä ja Düsseldorfista. Austrian Airlines lentää Rovaniemelle ja Kittilään Wienistä. Myös Iberia lentää Kittilään Madridista.

 Lue myös: