Suomen Ilmailukauppa on nyt Hobby Center - myymälä muutti Tuusulaan

hobbycenterSuomen Ilmailuliiton SIL Shopista muodostunut Suomen Ilmailukauppa on muuttanut nimensä Hobby Centeriksi. Se kuvastaa paremmin liikkeen nykyistä valikoimaa, jossa on paljon muutakin kuin ilmailuun ja lennokkeihin liittyvää. Samassa yhteydessä myymälä on muuttanut Tuusulan Sahankulman kauppakeskukseen.

Suomen Ilmailuliitto myi perinteisen SIL Shop -myymälänsä marraskuussa 2012 liikkeen työntekijöille. Kauppa tarjosi lennokkitarvikkeita ja ilmailuun liittyviä tavaroita niin myymälässään kuin verkkokaupassa. Toiminnasta luopuminen oli osa liiton tuolloista kulukuuria.

Uudet yrittäjät perustivat toimintaa hoitamaan Suomen Ilmailukauppa Oy:n. Uudella nimellä liike avasi 1. joulukuuta 2012 vielä vanhoissa tiloissaan Ilmailuliiton talossa Helsinki-Malmin lentoasemalla.

Tammikuussa 2013 Ilmailukauppa muutti Malmilta Vantaan Koivuhakaan. Paikka oli hieman hankalasti löydettävissä ainakin ensikertalaiselle. Nyt myymälä on joulukuun alussa siirtynyt Tuusulaan osoitteeseen Moukarinkuja 6 (Puuilon rakennus).

Kyseessä on kuitenkin vielä väliaikainen ratkaisu odoteltaessa varsinaisen uuden toimitilan vapautumista. Kevään aikana Hobby Center siirtyy parempaan liikepaikkaan viereiseen rakennukseen Sahankulmassa.

Yritys on edelleen Suomen Ilmailukauppa Oy mutta ulospäin se näkyy nyt aputoiminimellä Hobby Center. Valikoimissa on edelleen erilaisia tarvikkeita pitkästä tavarasta lennokkinsa itse kokonaan rakentaville.

Nykymuodin mukaisesti erilaisia Ready to Fly -kokonaisuuksia on runsaasti. Suositut kauko-ohjattavat kamerakopterit ovat osa tarjontaa. Hyllyiltä löytyy myös muita RC-ohjattavia laitteita kuten autoja ja veneitä.

Ilmailijalle Hobby Center tarjoaa edelleen SIL Shopin ajoilta tuttuja tarvikkeita, kuten lentopäiväkirjoja, polvilevyjä, kakkaroita, plottereita ja ilmailukarttoja. T.T.

Lue aiempia Lentoposti.fi -juttuja aiheesta: