Suomen Ilmailumuseolla uusia elämyspalveluita Diamond-simulaattorilla

Ilmailumuseo_DA42_1Suomen Ilmailumuseon elämyspalveluperheen uusin tulokas on lentokoulutusyhtiö Aeropole Oy:n uunituore, viranomaishyväksytty Diamond DA42NG -yleisilmailukoneen koulutussimulaattori. Yhteistyösopimuksen mukaan Ilmailumuseo myy simulaattoriin elämyslentopaketteja omille asiakkailleen.

Aeropolen FNPT II -vaatimusten mukaisessa lennonharjoittelulaitteessa on oikean kaksimoottorisen Diamond-lentokoneen ohjaamo, ja sen kaikki toiminnot vastaavat oikean toimintoja.

Ilmailumuseo myy ennakkovarauksesta tunnin elämyspaketteja hintaan 120 € (sis alv 24%). Elämyslennot operoidaan pääsääntöisesti Pariisin pääkentällä Charles De Gaullessa, joka tarjoaa parhaan näyttögrafiikan.

Ilmailumuseo_DA42_2Tuntihinta pitää sisällään lyhyen perehdytyksen ja lentoaikaa. Lennoilla pääsee nauttimaan laitteiston visuaalijärjestelmän upeasta ja terävästä kuvasta vapaasti valittavissa vaihtelevissa sää- ja tuuliolosuhteissa.

Asiakkaalla on aina seuranaan kokenut lentäjä, joka opastaa simulaattorilentossa. Siten aiempi lentokokemus ei ole välttämätöntä, mutta tästä laitteesta myös lupakirjan omistaja saa paljon irti.

Viranomaishyväksyttyä lentokoulutusta simulaattorilla tarjoaa Aeropole Oy.

Lue myös: