Suuri kysyntä sai Finnairin lisäämään lentoja Välimeren kohteisiin kesälle 2018

A321ER_10Finnair lisää kapasiteettia useisiin Välimeren kohteisiinsa kesälle 2018 suuren kysynnän vuoksi. Lentoja lisätään Turkkiin ja operointikautta pidennetään. Kreikan kohteisiin lennetään suuremmalla koneella.

Finnair lisää kaksi lentoa viikossa Turkin Alanyaan, Gazipasan kentälle 17.6.-9.8.2018 väliselle ajalle, pidentää Turkin Dalamanin operointikautta lokakuun loppuun asti ja lentää kohteen lennot isommalla Airbus 320 -koneella. Lisäksi Finnair lentää Pafoksen, Skiathoksen ja Rodoksen lentoja suuremmilla A320-koneilla.

Lisäykset palvelevat niin suomalaisten matkanjärjestäjien kuin reittimatkustajienkin kasvanutta kysyntää. Yhteensä Finnair lisää näille reiteille noin 5000 paikkaa kesälle 2018.

”Kesän lennot Välimeren kohteisiin ovat myyneet hyvin niin Finnairilla kuin Aurinkomatkoilla, ja olemme iloisia voidessamme tarjota lisää paikkoja Välimeren lämpöön suomalaisille lomailijoille”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

”Kesän 2018 matkat aurinkoon ovat myyneet erittäin hyvin – jo noin 80 % Aurinkomatkojen kesän matkoista on myyty”, kertoo Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Timo Kousa.

Turkki ja Kreikka ovat suomalaisten vahvoja kestosuosikkeja kesälomakohteina.