24/7 -valuutta-automaatteja Helsinki-Vantaan lentoasemalle

valuutta_automaatti_1ChangeGroup on tuonut valuutta-automaatit Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Uusi palvelu tukee Finavian käynnissä olevaa lentoaseman ns. matkustajapolun kehittämistä. Eri puolille terminaaleja asennetaan yhteensä 12 automaattia, joista voi nostaa rahaa yleisimmissä valuutoissa. Laitteet palvelevat asiakkaita lentoasemalla 24/7 useilla lähtöporteilla, lähtöaulassa T2 sekä terminaalien välisellä yhdyskäytävällä.

Uusista ChangeGroupin käteisautomaateista voi nostaa yleisimpiä valuuttoja, kuten Yhdysvaltain dollareita, Englannin puntia ja Ruotsin kruunuja sekä myös euroja. Automaatit palvelevat matkustajia ympäri vuorokauden.

"Matkustajat voivat valita, haluavatko vaihtaa valuuttaa palvelupisteellä vai automaatilla. Haluamme tarjota vaihtoehtoja, jotta kaikki voivat löytää itselleen sopivan tavan asioida. Automaattien ansiosta lentoasemalla voi vaihtaa rahaa ympäri vuorokauden myös hiljaisina aikoina", kertoo Finavian apulaisjohtaja Jukka Isomäki.

valuutta_automaatti_2Finavian mukaan ChangeGroup on johtava valuutanvaihtopalvelujen tarjoaja, jolla on yli sata toimipistettä 12 maassa. Yhtiö laajentaa toimintaansa erityisesti Euroopan ja Pohjois-Amerikan johtavilla lentoasemilla.

"Helsinki-Vantaa elää vahvaa uudistumisen aikaa, ja on hienoa olla mukana sen palvelutarjonnan kehityksessä. Olemme iloisia, että voimme nyt palvella lentoaseman kasvavia matkustajamääriä entistä monipuolisemmin", johtaja Paul Meehan ChangeGroupista sanoo.

Change Groupin käteisautomaatit sijaitsevat lähtöporteilla 13, 17, 21, 32, 37 ja terminaali 1-2:n välisellä yhdyskäytävällä sekä terminaalin 2 lähtöselvitysaulassa.

Lue myös: