airberlin avaa uuden lentoaseman tarjoamalla yleisölennon Berliinin taivaalle

airberlin_tailUuden Berlin Brandenburg “Willy Brandt“ (BER) -lentoaseman ensimmäinen lento on airberlinin yleisölento pääkaupungin ilmatilaan. BER-logolla varustettu Airbus A330-200, lennon numero AB3333, nousee 3.6.2012 klo 5.20 lennättäen mukanaan berliiniläiset ja muut kutsuvieraat Berliinin, Brandenburgin ja Mecklenburg-Vorpommernin ilmatilaan. Kone laskeutuu klo 6.30 Berliini-Brandenburgin (BER) -lentoaseman uudelle kiitotielle.

airberlinin D-ALPJ-tunnuksella rekisteröity matkustajakone on varustettu 1,60 metriä korkealla ja 8,10 metriä pitkällä Euroopan uudenaikaisimman lentoaseman BER Berlin Brandenburg Airport-logolla. Avajaislennon lentää Airbus-lentokapteeni Ralf Nagel, airberlinin lentoliikenteen johtaja. “airberlin on suosituin lentoyhtiö pääkaupungissa. airberlinin lentoliikenteen johtajana ja syntyperäisenä berliiniläisenä minulle on suuri kunnia avata tämä uusi ajanjakso ilmailualalla“, Ralf Nagel kertoo.

Avajaispäivänä 3. kesäkuuta 2012 airberlin tarjoaa useampia yleisölentoja A330-200 pitkän matkan matkustajakoneella, jossa on 299 istumapaikkaa. Lento kestää 60 minuuttia. Lippuja voi varata nyt alk. 49,00 euroa Economy- ja alk. 149,00 euroa Business Class -luokassa. Matkustajakone on varustettu mukavilla istuimilla ja uudenaikaisella viihdetekniikalla. Business Class -luokan matkustajat voivat tarkistuskortillaan vierailla myös uudessa airberlin-loungessa.

Lippuja näille ja muille lennoille voi varata internetistä osoitteesta airberlin.com ja lentoyhtiön Service Center –palvelukeskuksesta (maksuton palvelunumero: 0800 913 033) ja matkatoimistosta. Hintoihin sisältyy verot, maksut ja topbonus-mailit. Lisätietoja yleisölennoista löytyy verkosta osoitteesta airberlin.com/BERrundflug.