airberlinille uusi "YourFare"-hintajärjestelmä

airberlin_airbusairberlin uusi hintajärjestelmänsä ja se sisältää nyt kolme yksilöllistä hintaa, joista matkustaja voi valita mieleisensä.airberlinin lentoja voi nyt varata 1. heinäkuuta 2012 alkaen lähteville lennoille uuden hintajärjestelmän mukaan.

"Koska haluamme olla kaikkien lentoyhtiö, tarvitsemme kilpailukykyisiä hintoja näin ollen kaikille kohderyhmille“, kertoi airberlinin toimitusjohtaja Hartmut Mehdorn tiistaina lehdistötilaisuudessa Berliinissä. airberlinin kaupallinen johtaja Paul Gregorowitsch lisäsi tähän: "Siksi olemme kehittäneet uuden "YourFare"-hintajärjestelmän, jonka ansiosta matkustajamme voivat valita juuri sen hinnan, joka parhaiten vastaa heidän tarpeitaan."

Uusi hintajärjestelmä sisältää kolme yksilöllistä hintaa, joista matkustaja voi valita mieleisensä. "JustFly" on airberlinin uusi hinta, joka kiinnostaa etenkin hintatietoisia asiakkaita. Se on lentoyhtiön edullisin hinta, johon kuuluu vähiten lisäpalveluja. "Erityisesti reiteillä, joilla vallitsee kova hintakilpailu, haluamme tällä hinnalla houkutella uusia asiakkaita. "JustFly"-hintaa ei ole saatavilla aina eikä kaikilla reiteillä. Tämän lisäksi se on sidottu niin sanottuihin "Fare Rules" -hintasääntöihin, kuten esimerkiksi vähimmäisoloaikaan kohteessa. On tärkeää huomata, että hinta koskee vain meno-paluulentoja", Gregorowitsch selvitti.

"FlyClassic"-hinta vastaa lentoyhtiön nykyistä Saver-hintaa. Asiakkaiden arvostamat lisäpalvelut, kuten varauksen muuttaminen (maksua vastaan), istumapaikkavaraus ja maksuton matkatavara pysyvät edelleen voimassa. "FlyFlex"-hinta on kehitetty etupäässä liikematkustajille. Tämä hinta puhuttelee kaikkia niitä asiakkaita, joille joustavuus ja mukavuus ovat tärkeitä.

Uudet hinnat ovat jo nyt varattavissa 1. heinäkuuta 2012 alkaen lähteville lennoille. Lisätietoja uudesta hintajärjestelmästä löytyy internetistä osoitteessa airberlin.com/yourfare.