BRA aloittaa kesälennot Helsingistä Visbyhyn - jatkaa lentoja elokuussa myös Tukholman Brommaan

BRA_ATR_HEL_1BRA aloittaa kesälennot Gotlannin Visbyhyn ja Helsingin välillä uuden kumppanin Avirepsin kanssa. Aviareps edustaa BRA:ta Suomessa lennon alusta alkaen 27. kesäkuuta. BRA jatkaa Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä 1. elokuuta ja käynnistää uudelleen Helsingin ja Tukholman Bromman välisen reitin.

 BRA lentää uutta Helsingin ja Visbyn välistä suoraa lentoa maanantaisin ja torstaisin 27. kesäkuuta ja 11.elokuuta välisenä aikana. Reitti avaa mahdollisuuden lentää Helsingistä Ruotsin suurimman kesäparatiisisaaren, Gotlannin kautta muualla Ruotsiin. BRA lentää Visbystä myös Norrköpingiin, Ängelholmeniin, Göteborgiin, Malmöön ja Skellefteån.

BRA_verkosto_2022"Tulee olemaan uskomattoman jännittävää aloittaa lennot taas Suomeen. Se, että yhdistämme nyt Helsingin ja Tukholman Bromman kautta, tarjoaa sekä mahdollisuuden liiketoiminnan kehittämiseen että maiden välisen matkailun lisäämiseen. Investoinnit sekä Bromman maakuntareiteille, kesäreitille Helsingistä Visbyhyn ja jopa Ruotsin rajojen ulkopuolelle on täysin BRA:n pitkän aikavälin laajentumisstrategian mukainen", sanoi BRA:n kaupallinen johtaja Martin Erkenborn.

 BRA aloittaa 1. elokuuta lennot myös Helsingistä Tukholman Brommaan kuutena päivänä viikossa. Aiemmin BRA on tehnyt Bromman, Malmön ja Uumajan lennoilla yhteistyötä myös Finnairin kanssa. Bromman lennoilla oli codeshare-yhteistyö. 

BRA:n kumppanilla Aviarepsillä on yli 20 vuoden kokemus ja luotettavuus alan johtavana lentoyhtiöiden edustajana, jolla on laaja verkosto matkailualalla. BRA (Braathens Regional Airlines) on perustettu vuonna 2016, jolloin se yhdisti Malmö Aviationin ja Sverigeflygin brändit.

"Olemme BRA:n uusi ja ylpeä kumppani Suomessa. Ensimmäisenä on Helsingin ja Visbyn välinen kesäyhteys, joka mahdollistaa lennot myös useisiin tärkeisiin kohteisiin Ruotsissa. Kaiken tämän painopisteenä on kestävä matkailu, jota arvostetaan Suomessa. Näemme myös suuria kehitysmahdollisuuksia Helsingin ja Bromman välisellä reitillä, ja niin vapaa-ajan kuin liikematkailijat arvostavat Bromman lentokentän sujuvuutta. Tästä tulee hyvä eli BRA!", sanoi Aviarepsin Pohjoismaiden toimitusjohtaja Tapani Kauhanen.

BRA lentää 72-paikkaisilla ATR 72-600 -potkuriturbiinikoneilla. Ruotsalaisyhtiö tekee yhteistyötä Nesteen ja ATR:n kanssa mahdollistaakseen 100-prosenttisen uusiutuvan lentopolttoaineen käyttämisen ATR-koneissa.

Lue myös: