Eija Hakakari Finnairin henkilöstöjohtajaksi

Finnair_tail_2Finnairin uudeksi henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty kasvatustieteiden maisteri Eija Hakakari, 53. Hän aloittaa uudessa tehtävässään vuoden 2014 loppuun mennessä. Hakakari seuraa tehtävässään Finnairin nykyistä HR-johtajaa Manne Tiensuuta, joka jättää yhtiön31. elokuuta.

Eija Hakakari on tällä hetkellä Stora Enson Printing and Living -divisioonan henkilöstöjohtaja. Hän on aikaisemmin toiminut Rautaruukin henkilöstöjohtajana sekä henkilöstöhallinnon johtotehtävissä Kiinassa ja Suomessa.

"Finnair on nopeasti muuttuvana kuluttajapalveluyrityksenä erittäin mielenkiintoinen. Yhtiön uusiutuminen ja kulttuurin jatkuva kehittäminen ovat haasteita, jotka innostavat", sanoo Eija Hakakari.

"Tunnen finnairilaisten ammattitaidon ja on hienoa päästä tekemään heidän kanssaan yhdessä työtä yhtiössä, joka on meille kaikille  niin keskeinen yhteyksien rakentaja."

"Toivotamme Eija Hakakarin lämpimästi tervetulleeksi Finnair-tiimiin. On tärkeää, että jatkamme kulttuurimme uudistamista ja uuden Finnairin rakentamista vaikeinakin muutosaikoina. Tässä Human Resources -tiimillämme on keskeinen rooli", korostaa Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo.

"Uskon, että Eijan HR-osaamisen lisäksi myös hänen Kiinan-kokemuksensa tuo tiimiimme hyvän lisän. Kansainvälinen kokemus ja vankka HR-tausta ovat tarpeen Finnair-hengen ja yhtiön kasvun edelleen rakentamisessa."

Lue myös: