Finnair ja ISS solmivat laajan palvelusopimuksen

HOTT_6Finnair ja ISS Palvelut ovat allekirjoittaneet 18. toukokuuta 2015 puitesopimuksen turvallisuus-, siivous- ja postituspalveluista sekä ulkoalueiden kunnossapidosta pääasiassa Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella.

Finnairin tarjouskilpailun taustalla on palvelutuotannon kehittäminen vastaamaan Finnairin kasvutavoitteita, luomaan kilpailukykyä kannattavan toiminnan varmistamiseksi ja vastaamaan toimintaympäristön muutoksia Helsinki-Vantaan kehittyessä tulevina vuosina.
 
"Olemme erittäin tyytyväisiä uuden sopimuksen myötä jatkoa saaneesta kumppanuudestamme. Yhteistyömme ISS Palveluiden kanssa on viime vuosina kehittynyt vahvasti muun muassa turvallisuuspuolella. Nyt solmitussa laajassa sopimuksessa on sovittu tehokkaampien toimintamallien ja -tapojen käyttöönotosta sekä toimintojen jatkuvasta tehostamisesta", kertoo sopimuksesta vastaava apulaisjohtaja Pekka Kuosmanen Finnair Oyj:n Facility Teamista.

"ISS Palvelut valikoitui kumppaniksemme muun muassa siksi, että yhteinen tavoitteemme on kehittää toimintaa joustavammaksi ja taloudellisemmaksi kaikilla sopimuksen osa-alueilla", jatkaa Kuosmanen

"Kokonaisvaltainen palvelutarjontamme tukee ja helpottaa Finnairin päivittäistä työtä ja varmistaa operaatioiden sujuvuutta ilman häiriöitä. Pitkäaikainen yhteistyömme on kartuttanut Finnairin liiketoimintaan, lentokenttä-alueen operaatioihin ja kiinteistöihin liittyvää tietoamme ja osaamistamme", asiakkuusjohtaja Tomi Viitanen ISS Palveluista toteaa.

"Kokemuksemme edesauttaa meitä tuottamaan Finnairille korkealaatuisen, kehittyvän kokonaispalveluratkaisun, joka tukee kustannustehokkaasti yhtiön kasvutavoitteita", päättää Viitanen

Sopimus astuu voimaan 1. kesäkuuta ja se työllistää noin 130 ISS:läistä.

Lue myös: