Finnair jatkaa GetJetin vuokrakoneen käyttöä reiteillään lokakuuhun 2019 saakka

LY-FOX_060618Finnair jatkaa Airbus A320-lentokoneen ja ohjaamomiehistön liettualaiselta GetJet:ltä. Alun perin tammikuussa 2019 päättyväksi suunniteltua sopimusta on nyt jatkettu 26. lokakuuta 2019 saakka. Vuokrakoneella lennetään useita Finnairin Euroopan-reittejä.

Finnair jatkoi sopimusta GetJetin kanssa tukeakseen kasvavaa liikennettään vuoden 2019 lopulle saakka. Finnair on ilmoittanut useista lisälennoista ja uusista kohteista mutta omaa kapearunkolaivaston koneiden määrää ei ole vielä lisätty.

GetJet lentää alkuperäisen ilmoituksen mukaisesti 8.1.2019 saakka osan Finnairin lennoista Budapestiin, Berliiniin, Wieniin, Prahan, Krakovaan ja Pafokselle. Uuden sopimusjakson aikana 8.1.-26.10.2019 GetJet lentää Berliinin, Budapestin, Hampurin, Prahan, Varsovan ja Wienin lentoja.

Kyseisillä lennoilla ohjaamomiehistö on GetJetin, mutta matkustamopalvelusta vastaa Finnairin matkustamohenkilökunta. Lennoilla on Finnairin palvelukonsepti. Mahdollisesta muutoksesta huolimatta lennon aikataulu pysyy samana, eikä muutos vaadi asiakkalta mitään toimenpiteitä.

Mahdollisesta operaattorivaihdoksesta johtuen asiakas voi vaihtaa lentoaan Finnairin tai Norran operoimalle lennolle +/1 2 päivää alkuperäisestä matkustuspäivästä paikkatilanteen salliessa. Vaihtoehtona tarjotaan myös reititystä kohteeseen jonkun muun oneworld-yhtiön lennolla paikkatilanteen salliessa tai varauksen perumista ja takaisinmaksua lipun hinnasta.

GetJet-AirlinesGetJet Airlinesin 180-paikkainen Airbus A320 (LY-FOX, MSN1087) saapui Helsinki-Vantaalle 6. kesäkuuta 2018. Se aloitti Finnairin Euroopan lentojen operoinnin 8. kesäkuuta.

Suomalaisyhtiön on odotettu jo pitkään tekevän tilauksen uusista kapearunkokoneista mutta todennäköisesti päätös vaatii ainakin uuden toimitusjohtajan pääsemisen täysin sisälle lentoyhtiön tilanteesta ja toiminnasta. Finnair saa uuden toimitusjohtajan 1.1.2019, kun Topi Manner aloittaa tehtävässä.

Lue myös: