Finnair lentää A330-koneella Malagaan talven suosituimpina lomaviikkoina - odotettu päivälento

A330_LTO_1Finnair lentää suomalaisten suosikkikohteeseen Espanjan Malagaan tulevana talvena kahdesti viikossa laajarunkokoneella joulun ja uudenvuoden ympärillä sekä hiihtolomaviikoilla. Finnair on tehostanut laajarunkokoneidensa käyttöä entisestään ja niitä nähdään aiempaa enemmän reiteillä Euroopan-kohteisiin.

Airbus A330-300 -koneella lennettävät vuorot Malagaan ovat AY1671 ja AY1672 perjantaisin ja sunnuntaisin 14.12.-13.1. ja 16.2.-29.3. välisellä ajalla. Lennot kulkeva päiväsaikaan ja AY1671 lähtee Helsinki-Vantaalta 08.00 ja paluulento Malagasta nousee ilmaan iltapäivällä.

Muutos on monille matkustajille mieluisa vaihtoehto ja tarjoaa hyvät yhteydet kotimaan jatkolennoille. Muut viisi viikkovuoroa Malagaan lennetään kapearunkokoneilla entiseen tapaan. Ne lennetään Helsinki-Vantaalta aikaisin aamulla tai myöhään yöllä.

Finnairin laajarunkokoneissa on business luokassa täysin makuuasentoon liukuvat ns. lie-flat -istuimet. Lisäksi kaikilla matkustajilla myös economy-luokassa on käytössään lennonaikainen viihdejärjestelmä toisin kuin yhtiön kapearunkokoneissa.

Finnair lentää kaukolentojen ohella laajarunkokoneillaan päivittäin Lontooseen ja kahdesti viikossa Dubaihin koko talvikauden ajan. Laajarunkokone on määrä nähdä myös Brysselin reitillä kaksi kertaa viikossa.

Finnairilla on talvikaudella 2018/2019 ennätysmäärä lentoja suomalaisten matkailijoiden suosimiin aurinkokohteisiin. Lentoja on lisätty esimerkiksi suosittuihin Kanariansaarten kohteisiin noin 30 prosentilla edelliseen talvikauteen verrattuna, ja aikataulut ovat entistä paremmin yhdistettävissä kotimaan jatkolentoihin. Talven uutuuksia ovat Lyon ja Lissabon.

Lue myös: