Finnair lisää lentoja Delhiin ja Los Angelesiin tulevan kesän vilkkaimmalle matkustuskaudelle

A330_tail_closeFinnair lisää lentovuoroja Delhiin ja Los Angelesiin tulevan kesän vilkkaimmalle matkustuskaudelle. Jo aiemmin Finnair on siirtänyt Kiinan sijaan kapasiteettiaan New Yorkin reitille.

 Finnair lisää kolme viikkovuoroa Delhiin 1. heinäkuuta alkaen, ja lentää Delhiin päivittäin kesäkauden 2020 loppuun sekä myös tulevan talvikauden aikana. Tällä hetkellä Finnair lentää Delhiin neljä viikkovuoroa. Reittiä lennetään Airbus A330-koneella.

Delhin lentojen aikataulut mahdollistavat hyvät jatkoyhteydet Helsingistä Finnairin Euroopan ja Yhdysvaltojen kohteisiin. 

Finnair lisää myös yhden viikkovuoron suositulle Los Angelesin reitille 29. kesäkuuta alkaen. Uusi lisävuoro lennetään perjantaisin 24. lokakuuta saakka.

Tällä hetkellä Finnair operoi A350-lentokoneella ympärivuotisesti Los Angelesiin kolmesti viikossa, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.    

Finnair lentää viiteen kohteeseen Yhdysvalloissa: New Yorkiin ja Los Angelesiin ympäri vuoden, kesäkaudella San Franciscoon ja Chicagoon (O’Hare) ja talvikaudella Miamiin.

Finnair kertoi jo aiemmin lisäävänsä lentoja New Yorkiin. Yhtiö pyrkii näin vähentämään Kiinasta levinneen koronaviruksen vaikutuksia.

Kesäkuussa 2020 Finnair saa laivastoonsa kuudennentoista A350-900-koneen. Sen tuomaa kapasiteettilisäystä viivästytettiin koronaviruksen takia kahdella kuukaudella.

Yhdessä kumppaneidensa kanssa Finnair tarjoaa Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä yli 100 reittiä, sillä Atlantin ylittäviä lentoja voi joustavasti yhdistää myös Finnairin yhteistyökumppaneiden American Airlinesin, British Airwaysin ja Iberian reitteihin.