Finnair lisää lentoja pohjoiseen keväälle 2017

Kittila_airport_2015Finnair lisää lentoja Kittilään, Ivaloon ja Kuusamoon kevään hiihtosesonkiin maaliskuun lopusta toukokuun 2017 alkuun. Tarjottujen istuinten määrä tuolla ajanjaksolla kasvaa yli 15 000 istuimella viime vuodesta ja lentoja on yli 90 enemmän kuin viime vuonna vastaavana ajanjaksona.

 

Tarjonnan lisääntymiseen vaikuttaa pääsiäisen sijoittuminen huhtikuun puoleenväliin.

"Pääsiäisen sijoittuminen huhtikuulle jatkaa hiihtosesonkia, ja lisäämme tuntuvasti lentoja viime vuodesta", sanoo Finnairin Suomen myynnistä vastaava johtaja Rolf Backman.

"Olemme iloisia voidessamme näin tukea hiihtosesongin jatkumista keväthangilla. Aikatauluissa on huomioitu niin kotimaan matkailijat erityisesti pääsiäisen ympärillä, että Aasiasta ja Euroopasta tulevat asiakkaat."

Kittilä-Ivalo-kolmiolentojen määrä kasvaa 59:ään lentoon 26.3.-2.5.2017. Lisäksi Finnair lentää tuona ajanjaksona Kittilään, Ivaloon ja Kuusamoon myös suoria lentoja.

Tarjolla on Kittilään 16-20 suoraa lentoa viikoilla 13-15, kymmenen suoraa lentoa viikolla 16 ja kolme suoraa lentoa viikolla 17. Ivaloon tarjolla on noin kymmenen suoraa lentoa viikoilla 13-15, kuusi suoraa lentoa viikolla 16. Kuusamoon tarjolle tulee 11 suoraa lentoa viikoilla 13-15, seitsemän suoraa lentoa viikolla 16 ja kuusi suoraa lentoa viikolla 17.

Lentojen aikataulut vaihtelevat hieman viikoittain. Osa lennoista on suunniteltu palvelemaan lähinnä kotimaisia matkaajia, ja osa yhdistyy sujuvasti Finnairin Euroopan ja Aasian lentoihin Helsingistä.

Lisäksi aiemmin kerrotut lennot Tampereelta ja Turusta Kittilään jatkuvat 15. huhtikuuta 2017 asti. 

Lue myös: