Finnairin ja UNICEFin perinteinen keräys mahdollistaa lasten koulunkäyntiä

Unicef_logoPerinteikäs, Finnairin ja UNICEFin joulunajan Change for Good -keräys pyörähtää käyntiin Finnairin kansainvälisillä lennoilla tänään, 25. marraskuuta. Nyt jo 18. kertaa toteutettavan kampanjan keräyskohteena on UNICEFin Schools for Asia -ohjelma, jolla tuetaan lasten koulunkäyntiä 11 Aasian maassa.
Schools for Asia -ohjelman tavoitteena on tarjota miljoonille lapsille Aasiassa pääsy laadukkaaseen perusopetukseen. Erityishuomiota kiinnitetään kaikkein heikoimmassa asemassa oleviin lapsiin, jotka elävät syrjäisillä alueilla tai äärimmäisessä köyhyydessä.

"Schools for Asia -ohjelmalle kerättiin varoja jo viime vuonna, jolloin Finnairin asiakkaat lahjoittivat lasten koulunkäyntiin lähes 70 000 euroa. Toivomme, että asiakkaamme kokevat kampanjan tänäkin vuonna omakseen ja tukevat lahjoituksillaan aasialaislasten koulutietä. UNICEF on pitkäaikaisin yhteistyökumppanimme, ja me finnairilaiset arvostamme UNICEFin työtä maailman lasten hyväksi", sanoo Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen.

 

Change for Good -keräys järjestetään lähes kaikilla Finnairin kansainvälisillä lennoilla. Keräys kestää kuusi viikkoa ja se alkaa maanantaina 25.11. Ideana on, että lentokoneen istuintaskussa olevaan keräyskuoreen voi lahjoittaa minkä tahansa maan valuuttaa, myös kolikkoja. Lennon matkustamohenkilökunta kerää kuoret ja ne toimitetaan UNICEFille. Myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja loungeissa on keräyslippaita, joihin voi pudottaa ylimääräisen, taskunpohjalle kertyneen valuutan.

Finnairin kanta-asiakkaat voivat lahjoittaa ympärivuotisesti Finnair Plus -pisteitään Suomen UNICEF ry:lle.

Tämän vuoden kampanja toteutetaan 25.11.2013–5.1.2014. Lahjoittaa voi myös Suomen UNICEFin sivuilla, verkkopankin kautta osoitteessa http://www.unicef.fi/lahjoita-changeforgood.