Finnairin uusia kesäkohteita ovat Antalya, Tel Aviv ja Palma de Mallorca

Finnair_Airbus_fleetFinnair tarjoaa kesäkaudella 31.3.–26.10.2013 uusia kohteita sekä tuntuvia vuorolisäyksiä tuttuihin kesäkaupunkeihin. Uusia reittikohteita ovat Espanjan Palma de Mallorca, Turkin Antalya ja Israelin Tel Aviv. Aiemmin Finnair on kertonut avaavansa kesäkaudella kaksi uutta kohdetta Aasiassa, Hanoin Vietnamissa ja Xi’anin Kiinassa. Molempiin aloitetaan lennot kesäkuun puolessa välissä.

Finnair lentää Palma de Mallorcalle kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin, 5. kesäkuuta alkaen. Lennolle on hyvät yhteydet kotimaasta sekä Baltian- ja Pietarin-lennoilta.

Kahdesti viikossa, torstaisin ja sunnuntaisin, lennettävät Antalyan-reittilennot alkavat 7. kesäkuuta. Kaupunki on lomamatkailijoiden suosima kohde, ja suorat reittilennot houkuttelevat myös Antalyan alueella loma-asunnon omistavia.

Kahdesti viikossa lennetään myös uuteen reittikohteeseen Tel Aviviin Israelissa. Kesäkuuta 7. päivä avattavan reitin lentopäivät Helsingistä ovat maanantai ja perjantai.

Finnair lisää tuntuvasti myös suosittujen Espanjan-kohteidensa lentojen määrää kesäkaudella. Malagaan lennetään kesäkaudella joka päivä, ja Barcelonaan on tarjolla 10 viikkovuoroa. Korkeimman sesongin aikana 7.6.─22.9. Barcelonaan on kaksi lentoa päivässä.

Madridin ja Helsingin väliä liikennöidään joka päivä, ja lentojen määrä kasvaa 10 kertaan viikossa 14.6.- 30.7. välisenä aikana. Espanjan reittilennot ovat suomalaisten matkustajien lisäksi yhä suositumpia myös aasialaisten ja espanjalaisten matkustajien keskuudessa.

Dubrovnikiin ja Ljubljanaan lennetään neljästi viikossa, samoin kuin Krakovaan, jonne lentovuorot tuplaantuvat edelliskesään verrattuna. Kanadan Torontoon lennetään viidesti viikossa 23.5. ja 8.9. välisenä aikana.

Finnair lisää kotimaan liikenteeseen Helsingin ja Turun sekä Helsingin ja Tampereen välille Flybe Finlandin operoiman aamuvuoron, mikä parantaa tuntuvasti jatkoliikenneyhteyksiä näistä kaupungeista niin kaukolennoille kuin Baltiaan ja Skandinaviaan.