Flybe on lanseerannut mobiilisivuston

flybe_ATRUusi mobiilikäyttöön optimoitu sivusto kuuluu Flyben keväällä lanseeraamaan palvelukonseptiin, jonka tavoitteena on tarjota asiakkailleen entistä parempaa palvelua avoimesti ja luotettavasti.

Flyben asiakkaat voivat jatkossa etsiä ja varata lentoja vaivattomasti myös liikkeellä ollessaan. Samalla varaukseen voi yhdistää Flyben lukuisia lisäpalveluita, joihin kuuluvat mm. istumapaikan ennakkovaraus ja matkatavarapalvelut.

 Sivusto toimii useilla eri käyttöjärjestelmillä ja puhelimilla, kuten Androidilla, Windows Phone 7:llä, iPhonella ja Blackberryllä ja palvelee suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja saksaksi.

”Flybella on ilo esitellä uusi mobiilisivusto ja mahdollistaa näin asiakkailleen entistä joustavampi tapa käyttää Flyben palveluita paikasta riippumatta. Mobiililaitteiden käyttöaste on jatkuvassa kasvussa etenkin lentomatkailijoiden keskuudessa ja uskomme, että uusi ja helppokäyttöinen palvelumme nousee nopeasti asiakkaidemme suosioon”, Flyben kaupallinen johtaja Antti Kuusenmäki kertoo.

“Flyben uusi varausjärjestelmä ja mobiilisivusto ovat vasta alkua. Meillä on lähitulevaisuudessa suunnitteilla useita eri kehitysprojekteja, joilla haluamme varmistaa, että asiakkaamme pääsevät hyödyntämään jatkossakin uusinta teknologiaa”, Kuusenmäki lisää.