Flybe parantaa Kemi-Tornion-reitin aikatauluja

flybe_ATRFlybe muokkaa Kemi-Tornion ja Helsingin välisen lentoreitin aikatauluja 27. toukokuuta alkaen. Aikataulumuutokseen päädyttiin Kemi-Tornion alueen toimijoiden kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta

”Haluamme tällä aikataulumuutoksella näyttää, että pyrimme tekemään kaikkemme seudun kehittämisen ja toimivan lentoliikenteen varmistamisen eteen. Alueelta tullut palaute on meille erittäin tärkeätä, jotta voimme palvella Kemi-Tornion alueen asiakkaitamme entistä paremmin”, toteaa Flyben myyntipäällikkö Elina Boman.

Uuden aikataulun myötä Kemi-Tornion alueelta pääsee helpommin pääkaupunkiseudulle työpäivän ajaksi, sillä aamulento Helsinkiin lähtee aiempaa varhaisemmin ja alkuillan lento takaisin Kemi-Tornioon hieman aiempaa myöhemmin. Varhaistetulta aamulennolta ja viimeiseltä iltalennolta on nyt myös sujuvammat yhteydet Finnairin Euroopan-lennoille ja takaisin kotiin.

”Meillä on erittäin tiivis ja hyvä yhteistyö Flyben kanssa ja on hienoa, että he kuuntelevat palautettamme. Uusi aikataulu palvelee liike-elämää paremmin, joten nyt vain kaikki joukolla käyttämään meille elintärkeää Kemi-Tornion ja Helsingin välistä lentoyhteyttä”, sanoo Martti Ruotsalainen, Kemi-Tornion kehittämiskeskuksen toimitusjohtaja.

Yhdensuuntaisten lippujen hinnat Kemi-Tornion ja Helsingin välillä alkavat 59 eurosta.

 

Uusi aikataulu 27. toukokuuta alkaen

Kemi-Torniosta Helsinkiin
Lähtee 06.35, saapuu 08.05 (maanantaista perjantaihin)
Lähtee 07.00, saapuu 08.30 (lauantaisin)
Lähtee 13.55, saapuu 15.30 (maanantaista perjantaihin)
Lähtee 18.40, saapuu 20.10 (maanantaista perjantaihin ja sunnuntaisin)

Helsingistä Kemi-Tornioon
Lähtee 08.35, saapuu 10.05 (maanantaista perjantaihin)
Lähtee 16.45, saapuu 18.15 (maanantaista perjantaihin ja sunnuntaisin)
Lähtee 20.45, saapuu 22.15 (maanantaista perjantaihin ja sunnuntaisin)