Flyben lähtöselvitys Helsinki-Vantaalla uudistuu

flybe_ATRHelsinki-Vantaan lentoasemalta matkustavien tulee jatkossa tehdä lähtöselvitys etukäteen verkossa tai terminaalissa sijaitsevilla automaateilla. Lähtöselvitys on oltava tehtynä 35 minuuttia ennen lennon lähtöä. Käsimatkatavaroiden tehostettu valvonta jatkuu edelleen.

Flyben lähtöselvitystiskien paikka Helsinki-Vantaan lentokentällä muuttuu. Uudet tiskit sijaitsevat edelleen samalla lähtöselvitysalueella terminaalissa 2, mutta tiskien numerot ovat 15. toukokuuta lähtien 216 ja 217.

Jatkossa toinen tiskeistä on tarkoitettu Plus-lipun ostaneille matkustajille ja toinen tiski on ruumaan menevien matkatavaroiden jättämistä varten Essentials- tai New Economy-lipun ostaneille. Essentials- ja New Economy-lippujen ostajien tulee jatkossa tehdä lähtöselvitys etukäteen verkossa tai terminaalissa sijaitsevilla automaateilla.

”Suosittelemme matkustajia tekemään online-lähtöselvityksen. Helsinki-Vantaa on ruuhkainen lomasesonkien aikaan sekä arkisin erityisesti aamuisin klo 6–9 ja iltaisin klo 16–18, joten etukäteen tehty lähtöselvitys nopeuttaa huomattavasti portille siirtymistä”, kehottaa Flybe Finlandin lentokenttäpalveluista vastaava Sanna Haikonen.

Flybe muistuttaa myös kaikkia matkustajia tiukennetusta käsimatkatavaroiden valvonnasta. Käsimatkatavaroiden kokoa ja painoa on tarkkailtu kevään aikana tehostetusti, jotta matkustaminen yhtiön lennoilla olisi entistä sujuvampaa.

Lue myös: