Iberian A330-kone operoimaan Finnairin New Yorkin reittiä

Iberia_A330_newlivery_1Finnairin New Yorkin reittiä operoidaan väliaikaisesti Iberian Airbus A330-300 -koneella. Syynä muutamaa lentoa koskevaan muutokseen on Finnairin oman koneen viivästynyt huolto.

Finnairin Helsinki-New York reitin lennot 24.-26.lokakuuta 2014 operoidaan Iberian Airbus A330-300 -koneella. Myös Finnair operoi reittiä juuri A330-300 -koneella. Espanjalainen Iberia kuuluu Finnairin kanssa samaan oneworld-allianssiin.

Finnairin New Yorkin reitillä on nähty aiemminkin wetlease-kalustoa. Reittiä ovat operoineet aiemmin LOT Polish Airlines Boeing 787 Dreamlinerilla kahdesti sekä Privilege Style Boeing 767 -koneella.

New York on Finnairin ainoa ympärivuotinen kaukoliikennekohde lännessä. Ilmeisesti ylilentolupien takia kyseisen reitin wetlease-operointi on helpompaa kuin reiteillä itään yli Siperian.

Lennon aikataulu pysyy muutosten jälkeen samana, eikä se vaadi toimenpiteitä asiakkaiden taholta. Finnair informoi muutoksesta asiakkaitaan tekstiviestein sekä sähköpostitse. Uudelleen reititys tai lipun hinnan palautus on mahdollista lentoyhtiön vaihtumisen vuoksi.

Lue myös: