Kotimainen Aviator-lehti vuoden ikään - ilmaisnumero luettavissa

Aviator_lehti_2Kotimaisen laaja-alaisen ilmailujulkaisun Aviator-lehden haasteellinen ensimmäinen vuosi on takana. Verkkojulkaistun lehden tuorein 8/2013 numero on juhlan kunniaksi luettavissa ilmaiseksi Lehtiluukku-palvelussa.

Aviator-lehden toimitus kertoo vuoden tuoneen haasteita ja mahdollisuuksia. Myös palautetta kerrotaan tulleen paljon. Nyt ilmaisjakeluun siirtyneen Aviatorin kahdeksas numero koostuu menneen vuoden parhaista paloista höystettynä aikaisemmin julkaisemattomalla materiaalilla. 

Aviator-lehti on ilmailun yleisjulkaisu, joka käsittelee sekä siviili- että sotilasilmailua Suomessa ja maailmalla. Eri maiden ilmavoimien, viranomaisten ja lentoyhtiöiden uutisten ja suunnitelmien valottaminen sekä kaluston monipuolinen esittely ovat tärkeä osa lehden sisältöä.

Samassa asemassa on koko harrasteilmailun kirjo, johon kuuluvat moottori- ja purjelento, ultrakevyet, laskuvarjourheilu, varjo- ja riippuliitimet, lennokit, pienoismallit sekä monet muut lajit lentokonekuvauksesta ilmailuhistoriaan.

Aviator-lehden ensimmäinen näytenumero julkaistiin 29. marraskuuta 2012 ja ensimmänen varsinainen verkkolehti tammikuussa 2013. Verkkojulkaisun normaalihinta lehtiluukku-palvelussa on 5,9 euroa.

Aviator 8/2013 on luettavissa ilmaiseksi Lehtiluukkuussa ja saatavilla myös AppleStoressa.