Lennonvarmistusyhtiö ANS Finland vaihtaa nimeä - 1.1.2021 alkaen Fintraffic Lennonvarmistus Oy

ANSF_logoLiikennettä maalla, merellä ja ilmassa ohjaava valtionyhtiö Traffic Management Finland Oy uudistaa nimensä 1.1.2021. Liikenteenohjausyhtiö tunnetaan vuoden vaihteen jälkeen nimellä Fintraffic Oy. Samalla muuttuu myös lennonvarmistusyhtiö ANS Finlandin nimi.

ANSF_ATCC_HELSuomessa lennonvarmistuspalveluita tarjoava Air Navigation Services Finland Oy (ANS Finland) on nimeään muuttavan Traffic Management Finland Oy -konsernin (TMFG) tytäryhtiö. TFMG-konsernin nimi uudistuu 1.1.2021 alkaen.

Uusi konserninimi on Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Oy ja tytäryhtiöt noudattavat jatkossa samaa nimilogiikkaa. ANS Finlandin uusi nimi on 1.1.2021 Fintraffic Lennonvarmistus Oy. Sen aputoiminimet ovat ANS Finland, Fintraffic ANS ja Air Navigation Services Finland.

Traffic Management Finland Oy:n eli tulevan Fintraffic Oy:n alla toimivat Finrail Oy, Intelligent Traffic Management Finland Oy (ITM Finland), Vessel Traffic Services Finland Oy (VTS Finland) ja Air Navigation Services Finland Oy (ANS Finland).