Lentoposti.fi toivottaa lukijoilleen Iloista Joulua

Joulupukki ja piparkakkuterminaaliLentoposti.fi kiittää lukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille Iloista Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2022!

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Lentoposti.fi:n lukijoille, yhteistyökumppaneille sekä erityisesti lukijamääriä kasvattaville retwiittaajille, Facebook-tykkääjille, linkkien jakajille, uutisvinkkaajille sekä lukuisille palautteen antajille.

Vuoden 2022 aikana pyrimme jo perinteisesti tarjoamaan kattavan uutistarjonnan sekä toimimaan asiantuntevana ilmailualan tapahtumien uutisoijana Suomessa. Uuden vuoden toiveenamme on luonnollisesti koronaviruspandemian ja matkustusrajoitusten väistyminen sekä lentoliikenteen elpyminen.

Lentoposti.fi:n uutisvirtaa, blogeja ja artikkeleita voit seurata sivustomme lisäksi reaaliaikaisesti myös Twitterissä @lentopostifi ja Lentoposti.fi Facebook -seinällä. Etusivullamme näkyy aina kaikki ajankohtainen sisältö eli uutisten lisäksi myös tuoreimmat artikkelit ja blogit mukaan lukien.