Lentoposti.fi toivottaa lukijoilleen rauhallista joulun aikaa ja lennokasta uutta vuotta 2024

Joulu_2023_pukkiLentoposti.fi kiittää lukijoitaan sekä yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille iloista joulua ja lennokasta uutta vuotta 2024! Joulupukki ja pukin valkea reki jatkavat väsymättä pallon kiertämistä. Pukin ja tonttulauman matka näkyy taivaalla vilkkuvina valoina.

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille Lentoposti.fi:n lukijoille, yhteistyökumppaneille sekä uutisiamme, artikkeleitamme sekä blogejamme sosiaalisen median kanavissa ja keskusteluissa kasvotusten jakaville. Kiitokset kuuluvat myös lukuisille uutisvinkkaajille sekä palautteen antajille.

Joulu_2023_pallotVuoden 2024 aikana pyrimme jo perinteisesti tarjoamaan kattavan uutistarjonnan sekä toimimaan asiantuntevana ilmailualan tapahtumien uutisoijana Suomessa.

Nyt vuoden 2023 lopulla toivomme joulun ajalle sekä tulevalle vuodelle lukijoillemme erityisesti rauhaa, matkustusintoa, uusia ilmailukokemuksia.

Joulu_2023_laukkuLentoposti.fi:n uutisvirtaa, blogeja ja artikkeleita voit seurata sivustomme lisäksi reaaliaikaisesti myös X:ssä @lentopostifi ja Lentoposti.fi Facebook -seinällä. Etusivullamme näkyy aina kaikki ajankohtainen sisältö eli uutisten lisäksi myös tuoreimmat artikkelit ja blogit mukaan lukien.

Lue myös: