Lufthansa lisää talvikaudelle lentoja Oulu-München -reitille - lentoja jo kolmesti viikossa

LH_Oulu_avaus_2023Lufthansa lisää lentoja Oulu-München -reitille talvikaudelle 2024/2025 eli 30. lokakuuta 2024 alkaen. Lentoja on luvassa kolme viikkovuoroa, jotka tarkoittavat merkittävää parannusta Oulun lentoyhteyksille niin matkailun kuin liike-elämän tarpeisiin. Lennot tarjoavat jatkoyhteyksiä Lufthansan verkostossa Keski-Eurooppaan sekä laajasti muualle maailmaan.

”Suora, kolmen tunnin lentoyhteys kolmena päivänä viikossa Münchenistä Ouluun talvikaudella tuo uutta positiivista nostetta ja kasvua kansainväliseen matkailuun Oulun alueella. Saksalaiset ovat olleet yksi suurimmista kansainvälisten matkailijoiden ryhmistä Oulussa, ja lentoyhteyksien paranemisen myötä odotamme yhä enemmän vierailijoita Saksasta. Lentojen lisääminen mahdollistaa myös entistä monipuolisemman yhteistyön saksalaisten matkanjärjestäjien kanssa”, kommentoi Oulun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Yrjötapio Kivisaari.

Lufthansan reittiavaus yhdisti Oulun suorilla lennoilla Saksan markkina-alueelle, kun avauslento laskeutui Ouluun 16. joulukuuta 2023. Suuren suosion myötä Lufthansa jatkoi lentoja myös kesäaikataulukaudelle 2024 ja nyt luvassa on siis lisää lentoja tulevalle talvikaudelle.

Lufthansa lentää 30. lokakuuta 2024 lähtien lentoja kolmesti viikossa ja lentopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja lauantai.

”Oulu-München -reittimme menestys 16. joulukuuta 2023 lähtien on ollut huomattava, ja tämä on johtanut päätökseemme operoida ympärivuotisesti, myös kuluvana kesänä. Innoissamme ilmoitamme lentojen määrän lisäämisestä talvikaudelle 2024-2025 vastaamaan markkinoiden tarpeita laajentamalla toimintaamme ja tarjoamalla asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja sekä vahvistamalla asemaamme Pohjois-Suomen avaintoimijana”, kommentoi Lufthansa-konsernin Suomen ja Baltian maiden maajohtaja Patrick Borg Hedley.

”Oulu−München -reitti on ollut tärkeä lisäys Oulun lentoaseman reittitarjontaan. Yhteys Oulusta Keski-Eurooppaan on vahvistanut alueen, ja koko Pohjois-Suomen, kansainvälistä saavutettavuutta merkittävästi. Tulevat lisäviikkovuorot ovat erittäin iloinen uutinen: ne parantavat saavutettavuutta entisestään ja kertovat reitin suosiosta. Lufthansa-konserni on myös kasvattanut Suomen reittitarjontaansa kokonaisuudessaan merkittävästi lentämällä seitsemälle Finavian lentoasemalle tänä vuonna Euroopasta”, sanoi Finavian reittikehityksestä vastaava johtaja Petri Vuori.

”Uuden viikkovuoron avaus osoittaa Lufthansan vahvaa sitoutumista Ouluun ja halua kasvaa. Tämä avaa vielä parempia mahdollisuuksia matkailijoille ja yrityksille hyödyntää reittiä. Samalla tämä on osoitus siitä, että kun yhteyttä käytetään niin reitti vahvistuu. Ei muuta kuin reittiä käyttämään ja siten varmistamaan tarjontaa myös tulevaisuudessa!", iloitsi BusinessOulun yhteyspäällikkö Juuso Rönnholm. 

Münchenin Franz Josef Straussin lentoasema on Saksan toiseksi vilkkain ja Euroopan seitsemänneksi vilkkain lentoasema. Se tarjoaa erinomaiset yhteydet niin liike- kuin vapaa-ajan matkustajille ympäri maailmaa. Kolmena päivänä viikossa operoiva lentoreitti yhdistää Oulun lukuisiin kohteisiin Münchenin kautta, muun muassa Pariisiin, Napoliin, Madridiin, Wieniin ja Brysseliin.

Baijerin alue on myös monipuolinen matkakohde, josta löytyy alppimaisemia, satumaisia linnoja, viehättäviä pikkukyliä ja vilkkaita kaupunkeja. Muun muassa tunnelmalliset joulutorit, Oktoberfest-festivaali ja FC Bayern Münchenin jalkapallo-ottelut tekevät Münchenistä suositun matkakohteen. Alpeille on vain parin tunnin junamatka kaupungista.


Lentoaikataulut alkaen 30. lokakuuta 2024

Maanantai
LH2490 München 12.00 - Oulu 16.10
LH2491 Oulu 17.00 - München 19.05

Keskiviikko
LH2490 München 12.05 - Oulu 16.15
LH2491 Oulu 17.05 - München 19.10

Lauantai
LH2490 München 08.45 - Oulu 12.55
LH2491 Oulu 13.45 - München 15.50

Lue myös: