Malmin lentokoneet esille uudessa sisustusmallistossa

TaigaColors_mallistoTaiga Colors lanseeraa uuden ilmailuaiheisen 60°15′14″N, 25°02′39″E-malliston, joka tuo sisustustuotteisiin kulttuuriperintökohde Malmin lentoaseman ja sen lentokoneet. Uusi mallisto esitellään Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta 2016.

Taiga Colosin uuden malliston ideoijana on yhtiön perustaja, kuosisuunnittelija Jutta Kuure.  Uuden malliston nimen koordinaatti-pisteet osuvat Helsinki-Malmin lentokentälle.

Malmi_ilmasta_2016"Urbaanin Helsinki-mallistoni jäänmurtajien joukkoon sopii mainiosti lentokoneet. Nyt on vuorossa elävä kulttuuriperintökohde Malmi ja sen siivekkäät. Aloin järjestellä kontakteja ja lupa-asioita joulukuussa 2015, ja mallisto lanseerataan tämän viikon sunnuntaina", kertoo Jutta Kuure.

Malmin lentoasemalla on vieraillut viime aikoina enemmänkin taiteilijoita, muun muassa Elastinen ja Anssi Kela julkaisivat kevään aikana lentoasemalla kuvatun musiikkivideon. Myös Jutta Kuure haluaa omalla työllään tukea kentän säilymistä ilmailukäytössä. 

"Malmin lentoasema on tärkeä yleisilmailu- ja koulutuskenttä, jossa jokainen meistä pääsee lähes kosketusetäisyydelle kiinni ilmailun ja pienkoneiden tunnelmasta. Suunnittelijana ja taiteilijana haluan herättää keskustelua tärkeästä aiheesta, Malmin kentän toiminnan jatkamisesta ja kentän tulevaisuuden mahdollisuuksista. Malmi on erittäin inspiroiva ympäristö suunnittelijalle", jatkaa Kuure.

Malmi_liikennetta_1Malmin lentäjät onnittelevat 466-vuotiasta Helsinkiä ylilennolla Helsinki-päivänä kello 12.00. Ylilennon toteutumisella on säävaraus.

60°15′14″N, 25°02′39″E-mallisto lanseerataan Taiga Colorsin kivijalkaliikkeessä Helsingin Unioninkadulla Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta 2016 kello 12-16. Teknologian ja designin liittoa on juhlistamassa myös Malmin lentoasema.

Taiga Colors on kuosisuunnitteluun erikoistunut design-studio, jolla on oma sisustus- ja laukkumallisto. Valmiiden tuotteiden lisäksi Taiga Colors tekee tilaustöitä kuten liikelahjoja ja sisustuskuoseja yrityksille ja julkiselle sektorille.

Asiakkaita ovat muun muassa puolustusvoimat, ulkoministeriö, kauppakamari, Joensuun kaupunki ja MTK. Kaikki Taiga Colorsin tuotteet valmistetaan Suomessa ja niillä on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- ja Design from Finland -tunnukset.

Lue myös: