Miami on Aurinkomatkojen asiakkaiden toivekohde - Finnair avaa reitin uudelleen

AurinkoMatkat_logoSuomalaismatkailijat pääsevät ensi talvena entistä vaivattomammin Miamiin, Aruballe ja Jamaikalle, kun Aurinkomatkat laajentaa kohdevalikoimaansa, ja Finnairin suora lento Helsingistä Miamiin alkaa. Aurinkomatkojen Kiinnostavin lomakohde -äänestyksessä toiseksi sijoittunut Miami on kivunnut nopeasti suosittujen lomaviettokohteiden joukkoon.

"Aurinkomatkat kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja mielipiteitä aktiivisesti. Pyrimme vastaamaan toiveisiin parhaalla mahdollisella tavalla, mistä tuoreimpana esimerkkinä Miamin suorat lennot sekä Aruban, Miami-Jamaika ja Miami-Aruba -yhdistelmämatkojen lisääminen monipuoliseen tarjontaamme".

"Karibia ja Miami ovat alkaneet kiinnostamaan jatkuvasti enemmän nyt, kun itä alkaa jo olla monille tuttu. Matkailijat haluavat kokea jotakin uutta ja merkityksellistä – yhdistää matkaansa monipuolista tekemistä kaupunki-, ranta- ja aktiivilomailun merkeissä. Karibian yhdistelmämatkamme vastaavat tähän kysyntään erinomaisesti", Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Tuomo Meretniemi kertoo.

Finnair lentää Miamiin ensi talvikaudella kolmesti viikossa. Lennot Airbus A340 -lentokoneella aloitetaan 16. joulukuuta 2014

Lue myös: