Nextjet lisää lentoja Kokkola-Pietarsaaren ja Arlandan välillä

Nextjet_Saab340_1Nextjet on lentänyt Kokkola/Pietarsaaren ja Arlandan väliä noin neljän vuoden ajan ja matkustajamäärät ovat yhtön mukaan kasvussa. Lennot ovat keskittyneet iltapäivään ja viikonloppuun ja keväällä lentoja lisätään entisestään ja viikottaisia lähtöä tulee kaikkiaan 26.

Matkustajien määrä Nextjetin suoralla reitillä Arlandan ja Kokkola-Pietarsaaren kentän välillä kasvoi viime vuonna yli 10 prosenttia ja reitti on osoittautunut tarpeelliseksi.

Nextjet on siksi päättänyt lisätä tarjontaa reitillä 12 maalikuuta 2018 lähtien. Ruotsalaisoperaattori aikoo tarjota elinkeinoelämälle ja vapaa-ajan matkustajille täysin uudistetun aikataulun, joka pitää sisällään 26 lähtöä viikossa.

Uuden aikataulun myötä tarjolla on aamulähdöt Arlandaan ja paluu illalla. Päivä- ja iltapäivälähdöt säilytetään edelleen ja viikonloppuihin avataan lisää lähtöjä. Aikataulut on sovitettu Arlandan jatkoyhteyksiä ajatellen.  

 

Aikataulut ja yhteistyösopimukset useiden yhtiöiden kanssa kuten SAS, airBaltic, KLM, Air France, Wideroe, Finnair ja Qatar, antavat esimerkiksi liikematkustajille useita eri jatkomatkustusvaihtoehtoja Tukholmasta maailmalle ja takaisin iltalennoilla.