Norwegian allekirjoitti lähes 22 miljoonan euron sopimuksen matkanjärjestäjien kanssa

Norwegian_737_closeNorwegian allekirjoitti uuden yli 200 miljoonan Norjan kruunun sopimuksen matkanjärjestäjien kanssa. Yhtiö jatkaa tilauslentomatkustajien kuljettamista uuden sopimuksen myötä useiden matkanjärjestäjien kanssa Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa.

Pohjoismaissa Norwegian on allekirjoittanut sopimuksen TUIn, Thomas Cookin ja Vitaltoursin kanssa matkustajien lentämisestä Kanariansaarille ja Isossa-Britanniassa Nielson Travelin, Balkan Holidaysin ja Skiworldin hiihtomatkustajien lentämisestä Ranskaan, Espanjaan ja Bulgariaan. Sopimuksen arvo on yli 200 miljoonaa Norjan kruunua (yli 21,9 miljoonaa euroa).

"Olemme hyvin iloisia siitä, että meihin luotetaan myös tänä talvena matkanjärjestäjien matkustajien kuljettamisessa, ja että olemme solmineet sopimuksen myös matkajärjestäjien kanssa, joiden kanssa meillä ei ole aiempaa yhteistyötä. Toivotamme innolla yhä useammat matkustajat tervetulleiksi uusin ja mukaviin koneisiimme, joissa on lennonaikainen ilmainen WiFi", sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Sopimuksen mukaan Norwegian lentää talvikaudella matkustajia Norjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Suomesta Gran Canarialle, Teneriffalle ja Lanzarotelle. Isosta-Britanniasta Norwegian lentää matkustajia Grenobleen, Lleidaan ja Sofiaan.