Norwegian aloittaa suorat lennot Suomesta Kroatiaan - Yhtiö laajentaa myös Espanjassa

Norwegian_planesNorwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja avaa uuden suoran reitin Helsingistä Kroatian Pulaan. Lisäksi Norwegian laajentaa toimintaansa Espanjassa avaamalla useita uusia reittejä muualle Eurooppaan.

 

Norwegian jatkaa kasvuaan avaamalla uusia suoria reittejä ja lisäämällä lähtöjä olemassa olevilla reiteillään. Ensi vuonna Norwegian avaa uuden reitin Helsingistä Kroatian Pulaan. Uusi suora lento lennetään kerran viikossa lauantaisin alkaen 27. kesäkuuta 2015.

 

Lisäksi lentoja Helsingistä Italian Venetsiaan sekä Bulgarian Burgasiin lisätään ensi kesänä. Norwegian aloittaa myös useita uusia suoria lentoja Espanjan kohteisiin, Barcelonaan, Madridin ja Malagaan.

 

"Suomalaiset arvostavat nykyaikaisia lentokoneita, ilmaista WiFi-yhteyttä ja laajaa reittiverkostoa. Olemmekin iloisia siitä, että voimme tarjota lisää kesäkohteita Suomesta ja toivottaa kaikki matkustajat tervetulleiksi lennoillemme. Suomen markkinat ovat tärkeät ja tulevaisuudessa yhteyksiä tulee lisää. Olemme myös iloisia uusista Barcelonan, Madridin ja Malagan reiteistä", sanoo Norwegianin Chief Commercial Officer Thomas Ramdahl.

Helsinki – Pula
Uusi kerran viikossa lennettävä reitti Helsingistä (HEL) Pulaan (PUY). Lähdöt lauantaisin 27.6.2015 alkaen.

Uudet Espanjan reitit

Barcelonasta: Billund (Tanska), Birmingham (Iso-Britannia), Dubrovnik (Kroatia) sekä Stavanger ja Trondheim (Norja)
Madridista: Catania (Italia), Dubrovnik (Kroatia) ja Birmingham (Iso-Britannia)
Malagasta: Birmingham (Iso-Britannia) ja Edinburgh (Skotlanti)