Norwegian avasi kesälle 2024 reitit Helsinki-Vantaalta Milanon Bergamoon sekä Sofiaan Bulgariassa

Norwegian_HEL_2024_1Norwegian avaa Pohjoismaista 40 uutta reittiä eri kohteisiin kesäkaudelle 2024. Helsinki-Vantaan lentoasemalta uusia reittejä avautuu kaksi, kun Norwegian aloitti kesäkuun alussa lennot Italiaan Milanon Bergamoon sekä Bulgarian Sofiaan. Kaikkiaan Norwegian lentää kesällä 2024 Helsinki-Vantaalta 24 kohteeseen.
Helsinki-Vantaan lentoasemalta avatut uudet reitit ovat Milanon Bergamo Italiassa 2.6. alkaen ja Sofia Bulgariassa 3.6. alkaen. Milanon Bergamoon lentoja on kolme kertaa viikossa ja Sofiaan kaksi kertaa viikossa.

"Tänä vuonna olemme erityisen iloisia voidessamme lanseerata useita reittejä Helsingistä ja muista Pohjoismaista. Uudesta kohteestamme Milanon Bergamosta on esimerkiksi lyhyt matka Garda-järven alueelle, joka kiinnostaa monia. Toivomme, että uudet reitit otetaan hyvin vastaan ja ne inspiroivat matkustamaan uusiin paikkoihin", kertoi Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Norwegianin reittiverkostossa on kesällä 2024 kaikkiaan 340 reittiä 122 kohteeseen. Niistä uusia reittejä on yhteensä 47. Edelliskesästä kapasiteetti on kasvanut 1,6 miljoonalla matkustajaistuimella. Norwegian lentää päivittäin kaikkiaan noin 500 lentoa.