Norwegian lentää talvikaudella 2024-2025 Rovaniemeltä Lontoon Gatwickiin ja Müncheniin

Norwegian_MX8_franklin_1Norwegian laajentaa reittiverkostoaan Suomessa ja avaa tulevalle talvikaudelle suorat lennot Rovaniemeltä Lontoon Gatwickiin ja Müncheniin. Norwegian on lentänyt Rovaniemeltä Gatwickiin aiemminkin, mutta München on kokonaan uusi avaus. Lennot molemmilla reiteillä alkavat joulukuussa 2024.

Pohjois-Suomi ja Rovaniemi ovat erittäin kiinnostavia matkakohteita kansainvälisille turisteille ja napapiirillä sijaitseva Rovaniemi kiinnostaa monia etenkin monipuolisen luonnon, rikkaan kulttuuritarjonnan ja ruokaelämysten takia ympäri vuoden. Rovaniemi tunnetaan kansainvälisesti myös joulupukin virallisena kotikaupunkina.

"Rovaniemelle matkustetaan kauniin luonnon perässä etenkin Saksasta ja Isosta-Britanniasta. Uudet reitit tarjoavat uusia mahdollisuuksia myös Rovaniemen alueen asukkaille, sillä he pääsevät jatkossa matkustamaan helposti kahteen suurkaupunkiin, joissa on paljon tarjottavaa eri ikäisille ja erilaisista aktiviteeteista kiinnostuneille matkustajille. Odotamme innolla näiden uusien reittien avaamista ja toivotamme matkustajat lämpimästi tervetulleiksi lennoillemme", sanoi Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Norwegianin lennot Rovaniemeltä Lontoon Gatwickiin käynnistyvät 2. joulukuuta 2024 alkaen ja reittiä lennetään kolmesti viikossa, maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Norwegian lensi Rovaniemeltä Lontoon Gatwickiin myös vuosina 2016–2020.

Kokonaan uusi lentoyhteys Rovaniemeltä Müncheniin avautuu 3. joulukuuta 2024. Reittiä lennetään kahdesti viikossa, tiistaisin ja lauantaisin.

Molemmat yhteydet ovat saatavilla talvikauden 2024-2025 ajan ja lipunmyynti käynnistyi maanantaina 6. toukokuuta 2024.

Norwegian lupailee talvikaudelle 2024–2025 vielä muitakin uusia reittiavauksia.