Norwegian avaa kolme kaukoreittiä Pariisista Yhdysvaltoihin

Norwegian_Dreamliner_1Norwegian aloittaa heinäkuussa 2016 lennot Pariisista kolmeen kohteeseen Yhdysvalloissa. Vain kolme vuotta kaukolentoja Yhdysvaltoihin operoineella Norwegianilla on jo enemmän suoria lentoa Euroopasta Yhdysvaltoihin kuin millään muulla eurooppalaisoperaattorilla.

Norwegian aloittaa 29. heinäkuuta lennot Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä. Luvassa on neljä viikkovuoroa New Yorkiin, kaksi Los Angelesiin ja yksi Fort Lauderdaleen. Avauksen jälkeen Norwegianin reittiverkostossa on viisi lentokenttää, joista on suoria kaukolentoja Yhdysvaltoihin. Lisäksi yhtiö lentää Karibian kohteiden ja Yhdysvaltojen välisiä reittejä.

Norwegian_verkostoKyseessä on Norwegianin ensimmäiset reitit Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä. Yhtiö liikennöi tällä hetkellä Pariisin ulkopuolella olevalta Orlyn kentältä useisiin kaupunkeihin Pohjoismaissa.

"Viidennen reittikohteen avaaminen suorille lennoille Euroopasta Yhdysvaltoihin osoittaa sitoutumistamme Amerikan-markkinoille. Pariisi on yksi maailman vierailluimmista kaupungeista sekä liike- että vapaa-ajanmatkailussa ympäri vuoden", sanoi Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Lähes 30 prosenttia kaikista Norwegianilla Yhdysvaltojen ja Euroopan välillä matkustavista matkustajista on amerikkalaisia.

"Näemme suuren mahdollisuuden ja kysynnän transatlanttiselle palvelullemme ja jatkamme tarjoamalla asiakkaillemme entistä enemmän suoria lentoja edullisilla hinnoilla yhä useammasta kaupungista USA:sta Eurooppaa", jatkoi Kjos.

Norwegian operoi kaukolentoja Euroopasta Yhdysvaltoihin Bergenistä, Oslosta, Tukholmasta, Kööpenhaminasta, Lontoosta ja Pariisista. Kaikkiaan yhtiö tarjoaa jo 38 suoraa viikkovuoroa Yhdysvalloista Eurooppaan.

Kevään 2016 aikana avattavia muita uusia reittejä ovat: Oslo – Boston, Kööpenhamina – Boston, Lontoo – Boston ja Lontoo – San Francisco.