Norwegian tempaisee: Matkustajakone käyttöön päiväksi

Norwegian_engineJärkilentoyhtiönä itseään markkinoiva Norwegian aikoo helmikuussa 2014 antaa yhden onnellisen matkustajan käyttöön päiväksi Boeing 737-800 -koneen miehistöineen. Kampanjaan voi osallistua yhtiön Facebook-seinällä.

Voita kone päiväksi -kampanja käynnistyi Facebookissa 25. marraskuuta ja jatkuu aina 8. joulukuuta asti. Vastaava kampanja on toteutettu aiemmin Norjassa ja Tanskassa, ja nyt Norwegian ottaa mukaan myös suomalaiset asiakkaansa

Kilpailussa etsitään hyviä perusteita matkustaa juuri tiettyyn eurooppalaiseen kaupunkikohteeseen. Norwegianista muistutetaan,  että järki ennen tunnetta: osallistujan on pystyttävä määrittelemään terveellä maalaisjärjellä, minne matka suuntaa ja miksi.

Voittaja saa käyttöönsä Norwegianin koneen 5.2.2014 ja voi ottaa halutessaan mukaansa enintään 50 kaveria.  Lentojen lisäksi Norwegian järjestää matkakohteessa voittajan toiveiden mukaista tekemistä ja tietenkin huolehtii tarjoiluista. Kaiken kaikkiaan valittavia kohteita on noin 70.

Voittaja valitaan joulukuun puolivälissä. Kilpailu käydään Facebookissa. Kilpailun ideana on se, että osallistuja ryhtyy  virtuaalikoneen kapteeniksi ja täyttää istumapaikkoja kutsumalla kavereita mukaan. 

Voita lentokone päiväksi videotiedote

Norwegian Air Shuttlen suomenkielinen facebook-seinä