Norwegianille uusia reittejä Saksasta Espanjaan

Norwegian_engineNorwegian Air Shuttle laajentaa edelleen Euroopan markkinoitaan. Yhtiö ilmoitti tiistaina 14. toukokuuta avaavansa syksyn aikana uudet reitit Hampurista, Kölnistä ja Münchenistä useisiin espanjalaisiin lomakohteisiin. Kaikkiaan uusia reittejä on 11 kappaletta.

Norwegian avaa lokakuun lopussa uusia reittejä Saksan ja Espanjan välille ja tarjoaa lentoja Hampurista ja Kölnistä Malagaan, Alicanteen, Gran Canarialle ja Teneriffalle. Münchenistä yhtiö lentää Malagaan, Alicanteen ja Teneriffalle.

"Reittien lisääminen Saksasta on osa tulevaisuuden strategiaamme, jonka mukaisesti vahvistamme asemaamme Pohjoismaiden ulkopuolella. Näin pystymme vastaamaan ilmailualan voimakkaaseen kilpailutilanteeseen," sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos yhtiön tiedotteessa.

"Olemme huomanneet, että saksalaiset valitsevat usein Norwegianin Pohjoismaihin lentäessään. Uskomme, että kysyntää riittää Saksan ja Espanjan väliä lentävälle yhtiölle, jolla on laadukkaat palvelut ja edulliset hinnat. Toivotamme uudet matkustajat mukaan lennolle nykyaikaisilla ja entistä ympäristöystävällisimmillä koneillamme."

Norwegian on Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtenä nopeammin kasvavista eurooppalaisista lentoyhtiöistä Norwegian on vakiinnuttamassa asemaansa Pohjoismaiden ulkopuolella ja avaa solmukohtia Iso-Britanniassa ja Espanjassa. Toukokuun lopussa Norwegian aloittaa ensimmäisenä eurooppalaisena halpalentoyhtiönä pitkän matkan lennot Yhdysvaltoihin sekä Aasiaan.

 

Tietoja Norwegianin uusista reiteistä

Lähdöt Hampurista

 Hampuri–Malaga (alkaen 1.11.), 3 viikoittaista lentoa

Hampuri–Alicante (alkaen 1.11.), 3 viikoittaista lentoa

Hampuri–Gran Canaria (alkaen 27.10.), 2 viikoittaista lentoa

Hampuri–Teneriffa (alkaen 27.10.), 2 viikoittaista lentoa

 

Lähdöt Kölnistä

Köln–Malaga (alkaen 31.10.), 3 viikoittaista lentoa

Köln–Alicante (alkaen 1.11.), 2 viikoittaista lentoa

Köln–Gran Canaria (alkaen 28.10.), 2 viikoittaista lentoa

Köln–Teneriffa (alkaen 28.10.), 2 viikoittaista lentoa

 

Lähdöt Münchenistä

München–Malaga (alkaen 1.11.), 2 viikoittaista lentoa

München­–Alicante (alkaen 31.10.), 2 viikoittaista lentoa

München–Teneriffa (alkaen 29.10.), 2 viikoittaista lentoa