Norwegianin uusi tukikohta Madridissa avattiin tänään

Norwegian_engineNorjan ja Espanjan viranomaiset vihkivät tänään käyttöön Norwegianin uusimman Espanjan tukikohdan. Tukikohta Espanjan pääkaupungissa Madridissa on Norwegianille strategisesti tärkeä sekä Espanjan markkinoiden että yhtiön kansainvälisen laajentumisen kannalta.


Madrid on Norwegianin kuudes tukikohta Espanjassa. Madridin lisäksi Norwegianin Espanjan tukikohdat ovat Barcelonassa, Alicantessa, Malagassa, Las Palmasissa ja Teneriffalla. Norwegianilla on tukikohdat myös Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Englannissa, Yhdysvalloissa ja Thaimaassa.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että Madridin tukikohtamme on nyt toiminnassa. Kysyntä suorille lennoille Espanjan pääkaupungin ja muiden eurooppalaisten suurkaupunkien välillä on suuri. Madridin pääkentän matkustajapotentiaali on myös merkittävä", sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Madrid on kahden Norwegianin Boeing 737-800 -koneen asemapaikka ja noin 75 lentäjää ja matkustamohenkilökunnan jäsentä on jo palkattu uuteen tukikohtaan.

Norwegianilla on tällä hetkellä 64 viikoittaista lentoa ja kahdeksan kohdetta Madridista. Kohteet ovat (Kööpenhamina, Lontoo, Helsinki, Oslo, Malta, Hampuri, Varsova ja Tukholma. Kaikkiaan Norwegianin Espanjan tukikohdista operoidaan 116 reittiä.

Lue myös: