Patrialle helikoptereiden sammutusjärjestelmien ja erikoislaitteistojen edustussopimus Eurooppaan

cloudburst-fire-buckets-3Patria Helicopters AB on solminut IMS New Zealand Ltd:n kanssa sopimuksen yrityksen tuotteiden edustamisesta yksinoikeudella Euroopassa. IMS on erikoistunut erilaisten helikopterimarkkinoille tarkoitettujen sammutuslaitteiden ja järjestelmien sekä erilaisissa operaatioissa tarvittavien välineiden suunnitteluun ja tuotantoon.

“Meillä on Euroopassa laaja asiakaskunta, jolla on tarvetta tällaisille tuotteille. Olemme nyt löytäneet luotettavan yhteistyökumppanin, jonka tuotevalikoima vastaa asiakkaittemme tarpeita. Olemme erittäin iloisia tästä sopimuksesta ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä", kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Magnus Odenman Patrian Ruotsin Helicopters-yksiköstä.

Patria esittelee tuotteita ja osaamistaan Euroopan suurimpaan helikopterialan Helitech International 2017 -messuille, jotka pidetään 3.-5. lokakuuta Lontoossa ExCel-tapahtumakeskuksessa.

Messuilla esitellään yhtiön laajoja helikoptereiden huolto- ja korjauspalveluja, joihin lukeutuvat kunnossapito, huolto ja korjaukset. Lisäksi Patria Helicopters tarjoaa komponentteja ja laitteita koptereihin sekä tekee erilaisia päivitys- ja muutostöitä.

"Sammutustuotteita esitellään ensimmäistä kertaa lokakuun alussa Lontoon Helitech-messuilla ja sen jälkeen lokakuun puolessa välissä Aerial Fire Fighting -tapahtumassa Ranskan Nimesissä”, jatkaa Odenman.

“IMS New Zealandin tuotekehitykseen perustuva, jatkuvasti laajeneva tuotevalikoima tarjoaa kaupallisille helikopterimarkkinoille laadukkaita tuotevaihtoehtoja erilaisiin tehtäviin. Tuotteiden tukena ovat kattava palveluverkostomme sekä asiakkaitamme päivittäin kohtaavien tilanteiden ja haasteiden tuntemus. Olemme erittäin ylpeitä yhteistyökumppanuudesta Patria Helicopters AB:n kanssa, sillä se tarjoaa meille mahdollisuuden kasvaa vastuullisesti koko Euroopan alueella. Meillä on tähtäimissä vahva, pitkäkestoinen kumppanuussuhde Euroopan helikopteriteollisuudessa”, kertoo IMS New Zealand Ltd:n toimitusjohtaja Jordan Salmons.

Patria Helicopters AB on osa Patria-konsernia ja helikopteritoiminnot sijaitsevat Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Yhtiön toiminta keskittyy pääosin helikoptereiden elinkaaren tukipalveluihin sisältäen kunnossapitoa, huoltoa ja erilaisia korjauksia.

Lisäksi yhtiö tarjoaa komponentteja ja laitteita koptereihin sekä tekee erilaisia päivitys- ja muutostöitä. Lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen kattavan varaosa- ja logistisen tuen sekä korjauspalvelut helikoptereiden laitteille ja komponenteille.