SAS lisää lentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan

SAS_Erik_Viking_1SAS vastaa markkinoiden kysyntään lisäämällä lentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Ensivaiheessa viikoittaisten lentojen määrä lisätään seitsemään Tukholman ja Chicagon sekä Kööpenhaminan ja Shanghain reiteillä. Luvassa on myös uusia reittiavauksia.

"Skandinavian markkinat tarvitsevat joustavia matkoja, hyvillä aikatauluilla sekä säännöllisillä lähdöillä. Uudet lentomme yhdessä uudistetun kaukoliikennelaivastomme sekä laajan verkostomme mahdollistaa vahvan palvelun tarjoamisen USA:an ja Aasiaan. Aiomme myös laajentaa toimintaamme molempiin suuntiin lähitulevaisuudessa", sanoi SAS:n toimitusjohtaja Rickard Gustafson.

SAS:n ilmoitus tuo sen liikenneohjelmaan kolme uutta viikkovuoroa. Kaksi niistä Shanghaihin ja yksi lisävuoro Chicagoon. Molempiin lennetään siis jatkossa päivittäin. Lisävuorot alkavat lokakuussa talviliikennekauden alkaessa. Yhtiö on jo aiemmin kertonut lisäävänsä vuoroja Oslosta ja Tukholmasta New Yorkiin sekä Kööpenhaminasta San Franciscoon.

Talviaikataulukauden alkaessa 26. lokakuuta seuraavat reitit muuttuvat päivittäisiksi vuoden ympäri: Kööpenhamina – Shanghai, Kööpenhamina – San Francisco, Tukholma – Chicago, Tukholma – New York ja Oslo – New York.

Kaukoliikenteen seuraavista laajennushankkeista SAS tiedottaa heti, kun se on mahdollista. SAS tarjoaa aikataulukauden vaihtuessa 108 viikottaista lähtöä Skandinavian ja USA:n välille sekä 50 viikottaista lähtöä Skandinaviasta Aasiaan.

SAS tarjoaa kaukolentoja Skandinaviasta New Yorkiin, Washingtoniin, Chicagoon, San Franciscoon, Houstoniin, Pekingiin, Shanghaihin ja Tokioon. Syyskuussa 2015 avataan myös uusi reitti Tukholmasta Hong Kongiin.

SAS tarjoaa talviliikennekaudella jo reilusti yli puoli miljoonaa matkustajapaikka enemmän kuin vuotta aiemmin.

Lue myös: