Suomen suurin kuumailmapallolentoyhtiö Oy Linnan Pallo Ab ja Kokemuslento Oy yhdistyvät

Kuumailmapallot_Kaivarissa_1Suomen suurin kuumailmapallolentoyhtiö Oy Linnan Pallo Ab ja Kokemuslento Oy yhdistävät toimintansa. Tavoitteena on varmistaa toiminnan jatkuvuus pitkällä aikavälillä. Kuumailmapallolentojen myynti ja paikkavaraukset keskitetään syyskuun alusta lukien kuumailmapallolento.fi -verkkosivustolle.

Vapaa-ajan elämyspalvelujen käyttö ja aineettomien lahjojen suosio ovat kasvussa ja kuumailmapallolennot ovat erittäin suosittuja vapaa-ajan elämyksiä. Vuosittain Suomessa lennätetään kuumailmapalloilla useita tuhansia matkustajia.

”Järjestelyllä luomme pohjan Linnan Pallon lentotoiminnan laajentamiselle sekä varmistamme Linnan Pallon toiminnan jatkuvuuden pitkällä aikavälillä”, sanoi Linnan Pallon toimitusjohtaja Olli Luoma.

”Kokemuslento on tehnyt yhteistyötä Linnan Pallon kanssa jo muutaman vuoden ajan. Yhdistyminen on looginen jatkumo tälle yhteistyölle”, sanoi Kokemuslennon hallituksen puheenjohtaja Ville Kajala.

 Nyt toteutettavan järjestelyn yhteydessä kokenut kuumailmapallolentäjä Jukka Kujala sekä Linnan Pallon nykyiset pääomistajat Olli ja Maija Luoma liittyvät Kokemuslennon osakkeenomistajiksi.

 ”Kuumailmapallolennätyksissä on varaa kasvulle. Haluamme tarjota suomalaisille laadukkaita lentoelämyksiä. Tämä edellyttää sitä, että yrityksellä on monipuolinen lentokalusto sekä riittävän laaja ja osaava henkilökunta”, kertoi järjestelyssä Kokemuslennon osakkaaksi tullut Jukka Kujala.

Kuumailmapallot_Kaivarissa_5Oy Linnan Pallo Ab on Suomen suurin kuumailmapallolentoyritys. Yhtiö lentää yleisölentoja pääasiassa Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Hyvinkäällä ja yksityislentoja eri puolella Etelä-Suomea. Yhtiö on toiminut 27 vuoden ajan ja lennättänyt kuumailmapallolla yli 18 000 asiakasta.

 Kokemuslento Oy on vuonna 2011 perustettu kuumailmapallolentoyritys, joka lentää yleisölentoja pääasiassa Lahdessa, Jyväskylässä ja Mäntsälässä sekä yksityislentoja eri puolella Etelä- ja Keski-Suomea sekä Etelä-Pohjanmaalla. MH