Finavia tekee kaikkensa lentoliikenteen sujuvuuden eteen myös perjantain mielenilmauksen aikana

HEL_airport_T2_1Finavia tekee kaikkensa, jotta lentoliikenne toimisi työnseisauksen ajan mahdollisimman sujuvasti. Lennonjohto-, asemataso-, turvatarkastus- ja muut palvelut hoidetaan työnseisauksen aikana esimiesvoimin ja tilapäisjärjestelyin.

Eri alojen ammattiliittojen jäsenet ovat järjestämässä laajaa työnseisausta perjantaina 18. syyskuuta. Lakko tulee vaikuttamaan myös lentoihin sekä lentoasemien kulkuyhteyksiin ja palveluihin.

Mielenilmaus tulee aiheuttamaan lentoliikenteessä viiveitä sekä saapuvien että lähtevien lentojen osalta. Myöhästymisiä on odotettavissa erityisesti iltapäivän ja illan aikana.

Verkostolentoasemilla lakon vaikutukset ovat jäämässä näillä näkymin vähäisiksi. Lentoasemien palvelut kyetään pääsääntöisesti tuottamaan. Myös verkostokentiltä lähtevien matkustajien on kuitenkin syytä varautua lentojen viivästyksiin, jos koneet saapuvat Helsinki-Vantaan ruuhkautumisen takia myöhässä.

Mahdollisten peruutusten ja aikataulumuutosten osalta pyydämme matkustajia seuraamaan oman lentoyhtiön tai matkanjärjestäjän tiedotusta.

Finavia on tehostanut viestintäänsä verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa. Matkustajat saavat Finavian online-kanavista tietoa ja ohjeita lentoliikenteestä sekä lentoaseman palveluista, pysäköinnistä ja julkisesta liikenteestä. Tiedotteet ja lentoaikataulut ovat saatavilla myös Helsinki-Vantaan mobiiliapplikaatiosta.

Tietoja päivitetään jatkuvasti, joten ohjeet kannattaa varmistaa vielä ennen matkalle lähtöä.

Lue myös muut perjantain mielenilmaukseen ja lentoliikenteen kulkuun liittyvät uutisemme: