Ilmakuljetusliitto IATA:n johtaja Tony Tyler jää eläkkeelle

IATA_logoKansainvälisen ilmakuljetusliitto IATA:n johtaja Tony Tyler vetäytyy eläkkeelle viisivuotisen toimikautensä jälkeen kesällä 2016. Seuraajan etsintä aloitetaan välittömästi ja nimitys tapahtuu kesäkuussa 2016.

"Nyt viiden IATA:n johtamisvuoden jälkeen uskon, että on aika siirtyä eläkkeelle ja jättää organisaatio. On ollut suuri etuoikeus ja vastuu toimia IATA:n johdossa. Arvostan tukea jota olen saanut organisaatiolta ja kollegoiltani. Jatkan toimessani kunnes seuraajani on nimitetty ensi vuoden kesäkuussa", kommentoi IATA:n johtaja Tony Tyler.

IATA_Tony_Tyler_1"Tony Tyler on ollut erittäin tehokas johtaja IATA:lle. Valitettavasti hän jättää organisaation ja kunnioitamme häne päätöstään jäädä eläkkeelle pitkän ja menestyksekkään ilmailu-uran jälkeen", sanoi IATA:n neuvoston puheenjohtaja ja Aeroméxicon toimitusjohtaja Andrés Conesa.

IATA aloittaa Tylerin seuraajan etsinnän välittömästi ja toimeen uusi johtaja on määrä nimittää IATA:n vuosittaisesssa AGM-kokouksessä Dublinissa kesäkuussa 2016.

"Neuvosto ohjastaa ja tukee Tyleria ja hänen ryhmänsä työtä ilmailualan kehittämisessä toimikauden loppuun saakka", päätti Conesa.

Lue myös: