Norse Atlantic Airways sai lentotoimintaluvan Norjan ilmailuviranomaiselta

Norse_OSL_1Norjan siviili-ilmailuviranomainen on myöntänyt lentotoimintaluvan Norse Atlantic Airwaysille. Kyseessä on jälleen yksi merkittävä askel kohti halpalentoyhtiön lento-operaatioiden aloittamiseksi transatlanttisessa liikenteessä keväällä 2022.

"Kiitämme Norjan siviili-ilmailuviranomaista rakentavasta ja ammattimaisesta prosessista. Olemme nyt yhtä tärkeää askelta lähempänä houkuttelevien ja huokeiden lentojen tarjoamista Euroopan ja USA:n välillä ensi keväänä", sanoi Norse Atlantic Airwaysin toimitusjohtaja ja perustaja Bjørn Tore Larsen.

"Meillä on ollut hyvä ja rakentava vuoropuhelu Norsen kanssa läpi prosessin norjalaisen AOC:n myöntämiseksi. Toivotamme heille parasta onnea ja odotamme hyvän yhteistyön jatkuvan", sanoi Norjan ilmailuhallinnon johtaja Lars E. de Lange Kobberstad. 

Norse_OSL_2Kansallisen ilmailuviranomaisen myöntämän lentotoimintaluvan turvin Norse Atlantic Airways voi lentää kaupallisia lentoja. Lentoyhtiön tavoitteena on käynnistää kaupalliset lennot keväällä 2022 ja ensimmäiset lennot nousevat ilmaan Oslosta. Määränpänä on valikoituja kohteita Yhdysvalloissa.

Norse Atlantic Airways on hakenut lentotoimintalupaa myös Isosta-Britanniasta, joka mahdollistaisi transatlanttisen liikenteen käynnistämisen myös Lontoosta.

Lue myös: