Paperilehdet väistyvät - Finnair toi kansainväliset digilehdet kaukolennoilleen

A350_matkustamo_4Finnairin toi Airbus A330- ja A350-koneiden sisäiseen Nordic Sky -portaaliin luettaviksi digiversiot yli 50 kansainvälisestä sanomalehdestä. Asiakkaat pääsevät lukemaan lehtiä omilla päätelaitteillaan, eikä lehtien lukeminen edellytä erillisen internet-yhteyden ostamista. Kaukolentojen paperilehden poistuvat.

 Digilehdet mahdollistavat aiempaa laajemman lehtivalikoiman tarjoamisen suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaillemme, sanoo Finnairin asiakaskokemuksen kehityksestä vastaava johtaja Tiina Vesterinen.

Digilehdet ovat tässä vaiheessa maksuttomia sekä business- että economy-luokassa Finnairin kaukolennoilla, sekä A350-koneella lennettävällä Lontoon aamulennolla ja iltapäivän paluulennolla Lontoosta.

Finnair_digilehdetLehdet ovat saatavilla pdf-muodossa ja suomalaisista lehdistä valikoimassa on mm. Helsingin Sanomat ja Kauppalehti.  

”Digilehdistä on aina saatavilla tuorein versio, riippumatta siitä lähteekö lento Helsingistä vai ulkoasemalta, ja lehtiä riittää varmasti kaikille", jatkaa Vesterinen.

 Samalla Finnair luopuu kaukolennoilla aiemmin tarjolla olleista paperilehdistä. Euroopan liikenteessä paperilehdet säilyvät siihen asti, kunnes langaton yhteys tulee myös Finnairin Euroopan liikenteen Airbus-koneisiin myöhemmin tämän vuoden aikana.  

Finnair kokeili digilehtitarjontaa valikoiduilla Airbus A350- ja A330-koneilla operoitaville reiteillä  kesä-elokuussa 2017. Tuolloin tarjolla olivat Helsingin Sanomat, Iltasanomat, Kauppalehti sekä useita naisten- ja perhelehtiä. Tarjonnassa ovat Me Naiset, Kodin Kuvalehti, Gloria sekä  koti-, ruoka- ja harrastelehtiä  kuten Hyvä Terveys, Suuri Käsityö, Sport ja Tiede-lehti.

Digilehdet ovat iso osa usean lentoyhtiön palvelukonseptia. Esimerkiksi SAS luopui paperilehdistä vuoden 2015 aikana ja tarjoaa matkustajille laajaa lehtivalikoimaa yhdessä Readlyn kanssa.

Lue myös: