Uusia oneworld-etuja - Finnairin Platina ja Gold -tasokorteilla lisäkiloja lennolle

Finnair_oneworld_1Lentoyhtiöallianssi onewoldin tasojäsenedut laajenevat. Joulukuun alusta Finnair Plus -kanta-asiakasohjelman Platina ja Gold -tasojäsenet saavat matkatavaroita koskevia lisäetuja oneworld-yhtiöillä lentäessään.

Matkustaessaan missä tahansa matkustusluokassa Finnairin Platina ja Gold -jäsenet saavat priority-laukkutoimituksen lähes kaikilla oneworld-lentoyhtiöillä.

"oneworld-allianssi haluaa olla kansainvälisten, paljon matkustavien lentomatkustajien ykkösvaihtoehto. Tarjoamme allianssiyhtiöidemme kanta-asiakkaille houkuttelevia etuja ja saumatonta matkustuskokemusta myös silloin, kun he matkustavat oneworldin verkostossa oman lentoyhtiönsä verkoston ulkopuolella", sanoo Bruce Ashby, onewoldin toimitusjohtaja.

Lisäksi Gold-jäsenet voivat tuoda lisämatkatavaraa kansainvälisille tai kotimaanlennoille 15 lisäkiloa, jos lipussa on ilmoitettu painoraja. Toisen kirjattavan 23 kilon matkalaukun lippuun merkityn yhden sijaan tai yhden kirjatun 23 kilon matkatavaran, vaikka lipputyyppiin ei kuuluisi matkatavaroita.

Platina-asiakkailla vastaavat matkatavaraedut ovat olleet jo aikaisemmin.

"oneworld-allianssiin kuuluu 15 lentoyhtiötä, ja käymme nyt läpi kaikkia kanta-asiakasetuja, jotta voimme taata asiakkaille parhaan mahdollisen lentomatkan. Nämä kaksi uudistusta ovat ensimmäiset tulokset tästä työstä", selvittää Ashby.

oneworld-allianssiin kuuluvat airberlin, American Airlines, US Airways, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN Airlines, TAM Airlines, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines ja  SriLankan Airlines.