Air Berlin otti uuden harppauksen business-luokassa

AirBerlin_new_businessclass Air Berlin on uusinut business-luokkansa ja ensimmäinen uudenlaista mukavuutta Sogerma-istuimilla tarjoava A330-kone on aloittanut liikennöinnin. Uusi 19 istuimen pohjaratkaisu tarjoaa lentomatkustajille entistä enemmän yksityisyyttä ja jokaisesta istuimesta suoran yhteyden käytävälle. Suurin osa istuinpaikoista on lisäksi yksin istuttavia.

Air Berlinin uudistetulla business-luokalla varustettu A330-kone alkoi iikennöidä Düsseldorfista Abu Dhabiin vähän ennen vuodenvaihdetta. Jokaisella matkustajalla on oma 15 tuuman näyttöruutu, ja yksilöllinen Inflight Entertainment -järjestelmä huolehtii viihteestä lentokoneessa. Valittavana on yli 200 tuntia viihdettä, mm. katsotuimpia elokuvia, televisiosarjoja, musiikkia ja pelejä sekä USB-liitäntä.

Uudet vuodeistuimet liukuvat hetkessä täysin vaaka-asentoon ja tarjoavat mukavan yösijan sekä takaavat rentouttavan lennon. Uusissa istuimissa on tarjolla myös hierontatoiminto.

Air Berlin kertoi aikoo vähitellen varustaa koko Business Class -luokan kaukolentokalustonsa Sogerman valmistamilla istuimilla. Sogerma on EADS:n 100 prosenttisesti omistama tytäryhtiö, joka valmistaa lentokonerakenteita sekä ohjaamon ja matkustamon istuimia. Air Berlinin uudistetun kaukolentolaivaston on tarkoitus olla valmis 2012 kesäaikataulujen tullessa voimaan.

"Oli poikkeuksellisen hienoa huolehtia asiakkaistamme heidän ensimmäisellä lennollaan Business Class -luokassa. Uudet istuimet ovat nyt entistäkin mukavammat. Ne voi laskea suoraksi 180 asteeseen, mikä helpottaa nukkumista huomattavasti – melkein kuin nukkuisi pilven päällä", toteaa matkustamon vanhempi lentoemäntä Claudia Kienert.

"Tavoitteenamme on, että asiakkaat nousevat pitkän lentomatkan jälkeen koneesta levänneinä ja rentoutuneina. Sen vuoksi tarjoammekin koneessa tietysti edelleen ensiluokkaista, yksilöllistä palvelua ja täytämme mahdollisuuksien mukaan heidän jokaisen toiveensa", sanoo Kienert.

Air Berlinin kapteeni Mathias Berbuir ja hänen lentoperämiehensä Jan Prämassing lensivät D-ALPD-rekisteröidyn Airbus A330-200 -koneen Reinin metropolista Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupunkiin.

Air Berlin lupaa matkustajilleen uudistetussa Business Class -luokassa erinomaisen tuotteen, mutta se takaa myös saumattoman matkustuskokemuksen yhteistyökumppaninsa Etihad Airwaysin ja oneworld®-jäsenten kanssa.

Air Berlinin Business Class -luokan asiakkaat saavat TravelPlusin "Gold Award"-tunnustuksella palkitun Amenity Kit -pakkauksen, jossa on korkealaatuisia hoitotuotteita ja hyödyllisiä matkatarvikkeita.

Kulinaarisista nautinnoista huolehtivat kuuluisan sylttiläisen Sansibar-ravintolan moninaiset pääruokalajit. Palanpainikkeeksi tarjoillaan aterioiden kanssa yhteensopivia Sansibar-viinejä. Tarjoilun kruunaavat välipalat, tuoreet hedelmät ja laaja virvoitus- ja alkoholijuomien valikoma.

Suomesta matkustavat asiakkaat pääsevät Air Berlinin kaukolennoilla nauttimaan Berliinin keskuslentoaseman tarjoamista houkuttelevista lentoyhteyksistä esim. Abu Dhabiin, Los Angelesiin, Miamiin, New Yorkiin ja 23. maaliskuuta alkaen ensi kertaa myös Chicagoon.

Lue myös: