Allister Paterson ja Gregory Kahldal jättävät Finnairin

juha_jarvinen_finnaircargoFinnairin johdossa tapahtuu isoja muutoksi, kun  kaupallinen johtaja Allister Paterson sekä resurssien hallinnasta vastannut johtaja Gregory Kaldahl jättävät yhtiön. Uudeksi kaupallisen yksikön johtajaksi nousee Finnair Cargon toimitusjohtaja Juha Järvinen (kuvassa).

Finnairin kaupallisen yksikön johtajaksi ja Finnairin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1. marraskuuta 2014 alkaen Juha Järvinen, s. 1976, MBA. Järvinen toimii tällä hetkellä Finnair Cargon toimitusjohtajana, ja hän on jatkossakin vastuussa Finnair Cargosta.

Järvinen seuraa tehtävässään Allister Patersonia, joka siirtyy uusiin tehtäviin Finnairin ulkopuolella. Paterson jättää Finnairin 31. joulukuuta 2014, mikä varmistaa sujuvan johtajavaihdoksen.

Gregory Kaldahl, Resource Management -yksikön vetäjä, jättää Finnairin vuoden 2014 lopussa nelivuotisen kautensa jälkeen. Resource Management -yksikön seuraajaratkaisuista tiedotetaan myöhemmin.

"Toivotan lämpimästi Juhan tervetulleeksi johtoryhmään ja kaupallisen yksikön vetäjäksi. Juha on parin viime vuoden aikana uudistanut Finnair Cargon toimintaa ja strategiaa, ja hänellä on erittäin kattavaa kokemusta myös matkustajaliikenteen kaupallisista toiminnoista", sanoo Finnairin toimitusjohtaja Pekka Vauramo yhtiön tiedotteessa.

"Finnair on nyt toteuttamassa uutta kaupallista strategiaansa ja rakentamassa uutta, digitaalista Finnairia. Uskon Juhan tiimeineen ottavan tämän haasteen vastaan innostuneena ja jatkavan Finnairin kaupallisten toimintojen uudistamista Allisterin viitoittamalla tiellä."

Allister_Paterson_finnair"Haluan lausua lämpimät kiitokseni Allisterille siitä työstä, jota hän on tehnyt vauhdittaakseen Finnairin rakennemuutosta", Vauramo jatkaa.

"Allister on luonut Finnairille uuden kaupallisen strategian, joka toimii pohjana meneillään oleville kaupallisille kehityshankkeille. Tämä antaa Juhalle hyvän lähtökohdan".

 Gregory Kaldahl jättää Finnairin rakennettuaan Finnairille resurssienhallinnan huipputiimin maailmanluokan prosesseineen ja työkaluineen. Hänen kautenaan Finnairin kansainvälinen reittiverkosto laajeni entisestään, laivaston käyttöaste parani merkittävästi ja Finnair aloitti tärkeän yhteistyön Japanissa, Atlantin ylittävillä lennoilla ja Flybe Finlandin kanssa.

 "Greg jättää jälkeensä tiimin ammattilaisia, jotka ovat valmiita kohtaamaan Finnairia tulevaisuudessa kohtaavat haasteet ja hyödyntämään mahdollisuudet", Vauramo toteaa.

"Olen kiitollinen hänen suuresta panostuksestaan verkoston ja kilpailukyvyn parantamiseksi".

 "Toivotan onnea Allisterille ja Gregille heidän uusissa tehtävissään", Vauramo toteaa.

"Jatkamme rakennemuutoksen toteuttamista ja kehitämme kilpailukykyämme strategiamme mukaisesti ja sen perustan varaan, jonka olemme yhdessä luoneet."

Lue myös: