Aviapolis Jobs -rekrymessut torstaina 2.2 - esillä uramahdollisuuksia Helsinki-Vantaalla

Aviapolis_jobs_2017Helsinki-Vantaan lentoasema-alueen toimijat ja yrittäjät järjestävät torstaina 2. helmikuuta Aviapolis Jobs -rekrytointimessut Helsinki-Vantaan lentoaseman toimintakeskus TOKE:ssa. Tapahtumassa esitellään Suomen kansainvälisimmän työympäristön toimijoita, työpaikka- ja työharjoittelumahdollisuuksia.

Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Alueella toimii yli 1800 yritystä, joissa työskentelee 35 000 henkilöä. Aviapoliksessa työntekijät työllistyvät monipuolisesti eri aloille, muun muassa ilmailun, hotelli- ja ravintola-alan, myynnin ja asiakaspalvelun, tekniikan sekä turvallisuusalan tehtäviin.

Aviapolis Jobs- verkosto kokoaa Vantaan kaupungin, Finnairin ja Finavian johdolla yhteen lentokenttäalueen työnantajat. Yhteistyön tavoitteena on lisätä nopeasti kasvavan ja kehittyvän Aviapolis- alueen työmahdollisuuksien näkyvyyttä, edistää yritysten rekrytointiyhteistyötä sekä markkinoida yhdessä monipuolisia työpaikka- ja uramahdollisuuksia.

Yhteistyötä tehdään niin Aviapolis- alueen työnantajien kuin pääkaupunkiseudun korkeakoulujen ja oppilaitosten kanssa.

Tapahtumassa pääsee tutustumaan lentokenttäalueella toimiviin yrityksiin ja ammattiryhmien edustajiin sekä tutustumaan mielenkiintoisiin työtehtäviin ja uramahdollisuuksiin.

Lentokenttäalueen työntekijät työllistyvät monipuolisesti eri aloille, muun muassa ilmailun, hotelli- ja ravintola-alan, myynnin ja asiakaspalvelun, tekniikan sekä turvallisuusalan tehtäviin. Alue tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia työuran alusta kehittyä eteenpäin eri työtehtäviin.

Toke_2017_1Aviapolis Jobs - rekrymessuilla ovat mukana: Airpro, Aviator Finland, Nordic Choice Hotels, Finavia , Finnair, HMSHost, LSG Sky Chefs Finland, Nordic Regional Airlines, Opteam, Promotion Point, Rajavartiolaitos, Restel, Securitas, Sodexo, SSP Finland, Staffpoint, Starfood Finland, Vantaan Kaupunki, WDFG Helsinki ja Volvo Finland.

Tapahtuma järjestetään Helsinki-Vantaan lentoasemalla torstaina 2. helmikuuta, terminaalin T2:n viereisessä toimistorakennuksessa, joka tunnetaan alueella nimellä TOKE (toimintakeskus). Tapahtuman osoite on Lentäjäntie 1B, josta on pääsy 3. kerroksen tapahtumatilaan eli valopihalle. Aviapolis Jobs -rekrymessut ovat avoinna kello 10-18.

Päivän mittaan Aviapolis Jobs -rekrytointitapahtumassa on luvassa myös mm. mielenkiintoisia haastatteluja.

11:00 Finavian palveluneuvoja ja Vartiolentolaivueen apulaiskomentaja Rajavartiolaitoksesta
12:00 Clarion Hotel Helsinki Airportin hotellipäällikkö
12:30 Norran lentäjä ja lentoemäntä
13:00 HMSHost Finland Oy:n Ravintolapäällikkö ja HR-asiantuntija (lentokentän ravintolapalvelut)
14:00 Securitaksen kenttäesimies (Lentoaseman vartijat ja turvatarkastajat)
16:00 Norran lentäjä ja lentoemäntä

Lue myös: