Ensimmäinen Eurowingsin A320 aloitti liikennöinnin

Eurowings_tail-1Ensimmäinen Eurowingsin väreihin maalattu Airbus A320 aloitti operoinnin 1. helmikuuta. Kyseessä on merkittävä askel Lufhansan uuden Wings-konseptin käyttöönotossa, joka koskee lähi- ja kaukolentoja. Eurowingsin lentoja operoi edelleen Germanwings.

Lufthansan uusi Eurowings-brändi aloitti lennot sunnuntaina 1. helmikuuta Hampurin ja Prahan välisellä reitillä. Uudet värit esiteltiin l 162-paikkaisen A320-koneen (D-AIQZ) rungossa. Laivastouudistus etenee lähiviikkojen aikana, kun kaikkiaan 23 Canadair CRJ900 -konetta korvataan Airbus A320 -koneilla.

Eurowings_D-AIZQ-1Uudet Eurowings-brändin alaisuudessa operoivat vapaa-ajanmatkat tuovat uutta matkustajapotentiaalia Lufthansa konsernille. Eurowingsin avulla on määrä turvata asema point-to-point -liikenteessä Saksan, Itävallan, Sveitsin ja Belgian kotimarkkinoilla pitkällä aikavälillä.

Lennot operoi Germanwings ja niillä on Germanwingsin lennonnumerot.

Vuoden 2015 loppuun mennessä Eurowings ja Germanwings sekä muita eurooppalaisia yhtiöitä yhdistetään Eurowings-brändin alle. Jatkossa on luvassa Euroopan-lentojen lisäksi myös laadukkaita ja halvoiksi hinnoiteltuja kaukolentoja.

Lue myös muita Lentoposti.fi:n uutisia Lufthansan Wings-konseptista: