Eurowings aloittaa joulukuussa 2021 lennot Düsseldorfista Rovaniemelle

Eurowings_A320Eurowings avaa uusia reittejä Saksasta Pohjois-Eurooppaan talvi-aikataulukaudella 2021/2022.  Luonto kiinnostaa saksalaismatkustajia ja Eurowings lennättää asiakkaitaan Tromssaan, Luulajaan, Kiirunaan sekä Rovaniemelle.

Saksalaismatkustajille mainostetaan kiehtovia luontokohteita, revontulia, koiravaljakkoajeluja, matkoja jäänmurtajilla sekä muita ylellisiä vapaa-ajan kokemuksia. Eurowings avaa lennot talvikaudelle lennot pohjoisen kohteisiin Düsseldorfista ja Stuttgartista.

Eurowingsin suurimmasta liikenteen solmukohdasta Düsseldorfista avataan 4. joulukuuta lennot Tromssaan, joka sijaitsee 344 kilometriä napapiirin pohjoispuolella ja vastaa sijainniltaan Pohjois-Alaskaa. Lentoja on tarjolla kerran viikossa sunnuntaisin 21. joulukuuta saakka, jonka jälkeen lentoja lennetään myös tiistaisin Airbus A319 -koneilla.

Düsseldorfista avataan lennot myös Suomeen ja napapiirille eli Rovaniemelle. Lennot alkavat 5. joulukuuta 2021 ja lentopäivä on sunnuntai. Rovaniemi tunnetaan Eurowingsin mukaan Saksassa Lapin pääkaupunkina ja revontulimatkoista.

Eurowings avaa Stuttgartista Luulajaan 1. joulukuuta 2021 lähtien. Lentoja lennetään keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Airbus A319 -koneilla. Toinen Stuttgartista lennettävä Ruotsin kohde Kiiruna avataan 4. joulukuuta lähtien ja lentoja on kerran viikossa lauantaisin.