Finnair ja Widerøe laajentavat yhteistyötä Norjassa

Wiedero_E190E2_1Finnair laajentaa yhteistyötään Widerøen kanssa ja lisää reittiverkostoonsa yhdeksän uutta kohdetta Norjassa. Widerøe on Pohjois-Euroopan suurin alueellinen lentoyhtiö. Finnair-yhteistyö avataan 15. toukokuuta, kun reittiyhteys Bergenistä ja Tromssasta Helsinki-Vantaalle alkaa uudella Embraer E190-E2 -koneella.
Codeshare-sopimukseen perustuen Finnairin tunnus lisätään useisiin Widerøen operoimiin reitteihin Finnairin nykyisistä kohteista Norjassa – Oslosta, Bergenistä ja Tromssasta. Codeshare-sopimus tarjoaa suomalaisille entistä laajemmat ja sujuvammat yhteydet Norjaan ja tarjoaa uusia yhteyksiä Norjasta matkustaville Finnairin asiakkaille.

Finnairin asiakkaat voivat 25. toukokuuta alkaen lentää Widerøen jatkoyhteyksillä Oslosta Florøon, Ørsta-Voldaan, Svolværiin, Leknesiin ja Stokmarknesiin ja Bergenistä Tromssaan, Bodøon, Kristiansundiin, Moldeen, Florøon sekä Tanskan Billundiin ja
    Tromssasta Kirkkoniemeen sekä Stokmarknesiin.

Codeshare-sopimus laajentaa Finnairin nykyistä yhteistyötä Widerøen kanssa. Toukokuun 15. päivä alkaen Widerøe operoi Finnairin lentoja Helsingistä Bergeniin ja Tromssaan.

“Olemme iloisia voidessamme laajentaa yhteistyötämme Widerøen kanssa ja yhdistää reittiverkostoomme lisää Norjan kohteita”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

”Uudet codeshare-lennot palvelevat sekä Aasiasta että Suomesta Norjaan matkustavia asiakkaitamme, sekä norjalaisia asiakkaitamme, joilla on nyt entistä enemmän sujuvia yhteyksiä 19 kohteeseemme Aasiassa, 7 kohteeseemme Pohjois-Amerikassa ja yli 100 kohteeseemme Euroopassa.”

Lue myös: